Облачно със слаби ветрове е времето в планините. В следобедните

...
Облачно със слаби ветрове е времето в планините. В следобедните
Коментари Харесай

ПСС предупреди: Очаква се бързо влошаване на времето в планините

О блачно със слаби ветрове е времето в планините. В следобедните часове се чака бързо утежняване на времето. Това оповестиха от Планинска избавителна работа (ПСС) към Българския Червен кръст. Планинските спасители поучават туристите да са подготвени да слязат в точния момент от високите елементи още в ранните следобедни часове. За момента изискванията за туризъм в планините са положителни, само че следобяд се чака относително бързо да настъпи утежняване на времето и изискванията за туризъм. Температурите са в интервала от минус един градус на връх Ботев до осем градуса. 

От ПСС оповестяват за няколко случая през миналото денонощие. Планинските спасители от Сливен са оказали подпомагане на моторист, потърпевш в региона над язовир Асеновец, в Стара планина.

От ПСС са реагирали и на сигнал за велосипедист, потърпевш в региона на  Лозенска планина, както и на сигнал от вечерта за майка и щерка, изгубили пътеката в региона на Боянския водопад. В Стара планина, в региона на връх Ботев, още една жена с дете са се изгубили и са открити и избавени в извънредно неприятен терен от планинските спасители. 

Не пропускайте най-важните вести - последвайте ни в 
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР