Една жена почина, 29 души са ранени и няколкостотин апартамента

...
Една жена почина, 29 души са ранени и няколкостотин апартамента
Коментари Харесай

В Белгород 300 апартамента са повредени след обстрел в събота

Една жена умря, 29 души са ранени и няколкостотин жилището са развалени от непрекъснатите офанзиви на Украйна през уикенда, заяви Губернаторът на съветската Белгородска област, граничеща с Украйна.

Той твърди, че офанзивата е нанесла вреди на повече от 300 жилището в 85 жилищни блока . В предходното му съобщение числата бяха други: 49 жилището в 22 жилищни блока.

  " Вчера беше извънредно сложен ден, изключително вечерта ", написа Гладков сутринта във ВКонтакте.

Преди ден той заяви за един умрял и 29 ранени. Сега губернаторът посочи, че 17 потърпевши остават в лечебни заведения. По думите на Гладков две дами са в извънредно тежко положение.
 Москва: Украйна нападна три съветски района
Москва: Украйна нападна три съветски района

Напрежение на фронтовата линия

Най-тежки последици за инфраструктурата претърпя състезателен комплекс " Люляк ". Украйна не е коментирала новото нахлуване против Белгород.

Руското министерство на защитата съобщи в неделя в Telegram, че неговите сили за противовъздушна защита са унищожили две стандартни балистични ракети от руската ера , изстреляни през нощта от украинските сили над региона на Белгород в югозападната част на Русия.

Властите в Киев настояват, че офанзивите не са ориентирани против цивилни, а са ориентирани към съветската военна, енергийна и транспортна инфраструктура , с цел да подкопаят военните старания на Москва и да отговорят на съветските удари против украинската енергийна инфраструктура.

В неделя сутринта Гладков сподели, че град Белгород, административният център на района, е изправен пред спомагателен риск от украинско нахлуване, като целият район е под паника за въздушни набези.
 DeepState: Руските сили се доближават до покрайнините на Волчанск и се пробват да се укрепят Обновена
DeepState: Руските сили се доближават до покрайнините на Волчанск и се пробват да се укрепят

Тревожни вести от фронта
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР