Отдавна изгубено корабокрушение със скривалище злато на борда, смятано за

...
Отдавна изгубено корабокрушение със скривалище злато на борда, смятано за
Коментари Харесай

Отдавна изгубено корабокрушение с награда, за която се смята, че струва милиарди, подозрително заключено като „защитена“ зона: „Най-голямото съкровище в историята на човечеството“

Отдавна изгубено корабокрушение със укритие злато на борда, считано за на стойност милиарди долари е била съмнително заключена в името на „ отбраната на наследството “.

Колумбия разгласи „ предпазена археологическа зона “ в сряда към мястото, където испански галеон е потопен край нейния карибски бряг преди повече от три века, с корпуса му, претрупан със злато, сребро и изумруди.

Наименованието „ подсигурява отбраната на наследството “ посредством „ дълготрайното предпазване на кораба и развиването на проучвателен, консервационни и оценяващи действия “ съгласно министерството на културата на нацията.

Сан Хосе е бил благосъстоятелност на испанската корона, когато е бил потънал от английския флот покрай Картахена през 1708 година Само шепа от 600-членния екипаж е оживял.

Галеонът се е прибирал от Новия свят (съвременна Америка) към двора на испанския крал Филип V, носейки сандъци с изумруди и към 11 милиона златни и сребърни монети.

Сан Хосе и нейното богатство се намират на 60...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР