Виктор Орбан предупреди, че Европа се кани да влиза във

...
Виктор Орбан предупреди, че Европа се кани да влиза във
Коментари Харесай

Виктор Орбан: Брюксел организира влизането на ЕС във войната с Украйна!


Виктор Орбан предизвести, че Европа се кани да влиза във войната сред Русия и Украйна и изиска от унгарците да засилят военната си подготовка. " Това, което става във Вашингтон и Брюксел и по-засилено в Европа, дава явен знак, че Европейски Съюз се кани да влезе във войната сред Русия и Украйна. Трябва да подсилим защитата си, защото може да се окажем въвлечени в спор, който не търсим ", предизвести той.

Според него в Брюксел се следят дейности, които плашещо припомнят на признаците за експлоадиране на Първата и Втората международни войни. Орбан изрази съществени терзания по отношение на бъдещето на Европейски Съюз, както и ролята на личната си страна в съюза.

Президентът на Унгария предизвести, че единствено мощна войска е в положение да отбрани страната от всевъзможни офанзиви. И по всичко наподобява, че нищо положително не следва по-късно. Предупрежденията на президента идват на фона на изказванията на Макрон, че не е изключено тази зима да бъде изпратена европейска войска в Украйна. Владимир Путин в това време предложи помирение, защото не желае пълномащабна война. Но предизвестията на президента на Русия, че ще употребява всички средства, с цел да отговори на всяка интервенция на НАТО, са задоволително съществено предизвестие за всеки един член на алианса, с цел да бъде ясно, че това може да докара до нуклеарна война. С непредсказуеми последствия....

Източник: razkritia.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР