Наивни сте, с коварен план ПП ви обраха, бръкнаха в

...
Наивни сте, с коварен план ПП ви обраха, бръкнаха в
Коментари Харесай

Борисов: С коварен план ПП бръкнаха в джоба на всеки българин! Трудно ще излезем от кризата

" Наивни сте, с подъл проект Политическа партия ви обраха, бръкнаха в джоба на всеки българин. Асен Василев е интелигентен и знае, че хазната е празна, както и какво да се направи - да се вдигнат налозите. Някой би трябвало да пристигна и да извади страната от блатото за две години ". 

Това съобщи водачът на ГЕРБ Бойко Борисов в Бургас, където взе участие в предизборна среща със симпатизанти на партията.

 

" Дори ГЕРБ пораства по-бавно от външния дълг на България. ГЕРБ ще взема да оправя тази страна, когато стигне равнището на външния  дълг като % на гласоподавателите. Толкова подло всичко са подготвили последните три години - неистина, до лъжата. Оставихме  Спецов, че да не могат да се измъкнат и да кажат - имало корупция. Фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили  по креслата ", сподели той.

 

„ Българите би трябвало да знаят, че това, което направиха за трите години ръководство, ще берем горчиви плодове и доста мъчно ще  излезем от тази рецесия ”,предупреди Борисов и напомни, че е поемал ръководството на страната след разнообразни рецесии.

 

„ Те не водят акция, не ги интересува. Те знаят,  че би трябвало да са съпротива в Народното събрание, те за ръководство към този момент не мислят. Затова всеки ден поставят опорката „ ГЕРБ, Движение за права и свободи ”. Не бъдете наивни ”, предизвести Борисов.

 

Фалшифицират подписи, поръчки, цялата рода са си настанили по креслата. Поемал съм страната след всевъзможни рецесии, само че доста мъчно ще излезем от тази. В блатото сме, хазната е празна!, подчерта Борисов по време на среща със симпатизанти в Бургас. Той е придружаван от доскорошния вицепремиер Мария Габриел, някогашния ръководител на Народното събрание Росен Желязков и евродепутатът Ева Майдел. Домакин на предизборната среща е кметът на Бургас Димитър Николов.

 

Моите сътрудници от ГЕРБ-СДС са по детски наивни, тъй като си мислят, че против нас имаме систематични политически партии или хора, които имат някаква тактика или цели. Срещу нас няма такова мислене, съобщи Борисов и добави:

 

Дори ГЕРБ пораства по-бавно от външния дълг на България. Ще вземе да се оправя тази страна, когато ГЕРБ стигне равнището на външния дълг като % на гласоподаватели.Толкова подло всичко са подготвили последните три години - неистина, до лъжата.Оставихме Спецов, че да не могат да се измъкнат и да кажат - имало корупция. 

 

Според Борисов българите би трябвало да знаят, че доста мъчно ще излезем от тази рецесия. " Поемал съм страната след гръцката финансова рецесия, по-късно ми се падна миграционната рецесия. Колкото повече стои Рашков при тях, толкоз по-добре. Той е въоръжен с чадър, може да се пази ", сподели той.

 

И добави: С Мария положихме големи старания да има държавно управление. Тези хора след последните 3 години по разнообразни схеми са се облагодетелствали доста. Те си направиха сметката, че с Габриел министър председател за още 9 години ще стигнат дъното. Върнах записа от техния народен съвет, където сътрудника Асен Василев споделя, че Габриел е просто един пленник, че ротация няма да има и след 9 месеца ще бутнат държавно управление. А ние с нея като наивници вършим тактики, какво ли не. Самият Петков сподели, че социолози му желали по 20 хиляди лв.. Сега те не водят акция, Денков през вчерашния ден беше тука - с 15-20 индивида, в София бяха 50. Те знаят, че би трябвало да са в Народното събрание и да са съпротива. Те за ръководство към този момент не мислят.

 

Преборихме се за двата реактора на " Уестинхгаус ", за които ПП-тата бяха срещу. В България нищо не се случва. Дано българите проумеят и схванат. Когато похарчиш половин милиард за зимно разчистване, а няма една снежинка, медиите не би трябвало да ги щадят. Когато правихме държавно управление, Лена стоеше с преносимия компютър и чукаше в Google за Иван Иванов Петров, примерно - а, има нещо със санирането, не става! Ако в този момент чукнем техните имена в Google - един не става ", сподели Борисов.

 

" Няма да е почтено те да се облагодетелстват толкоз, а ние да вадим за следващ път България от рецесията. Специални поздрави от Урсула! ", поздрави бургазлии водачът на ГЕРБ.

 

На старта на събитието в морския град Жечо Станков представи номинираните в листата на ГЕРБ, които излязоха на трибуната, приветствани със сърдечни овации.

 

" Господин Борисов, благодаря за достойнството да повеждам този тим от специалисти ", означи Станков и съобщи, че тези хора са 365 дни измежду хората. " Ще продължим да изпълняваме дилемите, които ни поставяте, господин Борисов, тъй като вие също сте непрестанно измежду хората. Единствено вие се заинтересувахте в Народното събрание от какво се нуждаят общините ", съобщи той. 

 

Думата взе Ева Майдел, която направи къса равносметка на политическите процеси и ръководството за  последните три години. 

 

" Вярвам, че е доста значимо да си напомним къде идваха европейските и международни политици преди три години. Идваха в София, Варна, Бургас. Спирали сме първо тук, в Бургас, преди да продължим към най-добре ръководената граница тогава - тази сред България и Турция ", напомни Майдел и добави: " В Брюксел каниха господин Борисов, а не продавачите на фантазии. Мечтаещи за постове и позиции, вместо това България да бъде пълновръстен член на Шенген и еврозоната. А индивидът, който единствен работеше по тези цели, беше Мария Габриел. И до момента в който те бяха заети да мечтаят за тези фалшифицирани постове, се отдалечихме от морала, честността, отговорността. Важно е да излъчим мощен екип за Европейския парламент с моите сътрудници. Днес заставаме тук, с цел да желаяме вашата поддръжка и доверие, с цел да изпратим най-силния тим и в Европейския, и в българския парламент ", сподели тя, след което предложения на сцената и Росен Желязков.

 

" Целта ни е да възстановим България от безвремието, в което е в последните години. Нашите съперници ни опълчват 4 опорни точки - заран, обед, вечер, ще ви накарат да ги сънувате: корупцията, службите, регулаторите, правосъдната система. В тази приказка, която ни се оферираше има една Червена шапчица, която вървеше в една тъмна гора, в която я дебнеха едни " секрети, зли служби " и един злобен, лаком, вълк Торбалан, с който когато пиеха кафе му говореха на " Делян ". Оказа се нито гората е такава, нито алената шапчица е толкоз наивна ", стартира той.

 

Той обърна внимание, че ППДБ са демонизирали службите и задачата им е била политическото им преодоляване. " Срещу това ние ще предложим съответни ограничения, ясно написани, с които ще търсим вашето доверие. Последното нещо, което ни сервираха е опита за написването на един нов сюжети на един филм, който се пробваха да го нарекат " Къде е Мария? ". Мария е тук - Мария Габриел ", добави той и отстъпи мястото си на трибуната на своята колежка.

 

" Днес ясно демонстрираме, че сме екип, който приказва на един глас - и на национално, и на европейско равнище ", стартира изявлението си тя и се обърна към Жечо Ставков с признанието какъв брой доста е почитан в Европейската комисия. Поставяме си реалистични цели - България още веднъж да е постоянна, да е приближен и благонадежден сътрудник в Европейски Съюз и НАТО. Да бъде още веднъж районен водач, каквато беше с министър председател Борисов ", сподели още тя.

 

 

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР