Tук става много повече дума за политически сигнал, отколкото за

...
Tук става много повече дума за политически сигнал, отколкото за
Коментари Харесай

Христо Иванов: САЩ ни казват да стоим далеч от Русия

Tук става доста повече дума за политически сигнал, в сравнение с за наказание. Политическият сигнал е по тази причина, че продължава американският напън над България да стои надалеч от Русия и нейната сфера за въздействие. Много ясно се споделя на българското ръководство да остане в евроатлантическото пространство, съобщи в предаването " Лице в лице " по bTV съпредседателят на " Демократична България " Христо Иванов във връзка днешното изказване на държавния секретар на Съединени американски щати Майкъл Помпео и възбраната на българския арбитър Андон Миталов да пътува зад Океана поради корупция.

" За мен това е извънредно печален миг, тъй като ми се желае България да не се е довела до положение на бананова република, че би трябвало непознати държавни управления да ни показват забъркан в корупция арбитър. Много е значимо да оздравим своите институции и да върнем доверието към тях, съобщи Иванов.

" Това, че беше оповестено името на арбитър, е изключително сензитивно за българската правосъдна система. Това приказва за неуспеха на България в правосъдната промяна ", счита Христо Иванов.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР