Руски зам.-външен министър определи днес като фалшива новина твърдение, на

...
Руски зам.-външен министър определи днес като фалшива новина твърдение, на
Коментари Харесай

Русия отхвърли твърдения на САЩ за разполагане на противосателитно оръжие в космоса

Руски зам.-външен министър дефинира през днешния ден като подправена вест изказване, на Съединени американски щати, че Русия е разположила оръжие в ниска околоземна орбита, което е способно да наблюдава и нападна други спътници, съобщи Ройтерс.

Кремъл изрично е отхвърлял изказване на американски публични лица, че Москва създава основано в космоса противосателитно оръжие.

Съединени американски щати показват към изстрелване по-рано този месец на ракета " Союз " от космодрума в Плесецк. Руското министерство на защитата разгласи, че на 17 май е изстрелян галактически транспортен съд, само че не даде детайлности.

Американското галактическо командване счита, че изстрелването евентуално е било галактическо оръжие, способно да нападна други спътници в ниска орбита.

" Не считам, че би трябвало да отговаряме на всеки информативен изблик от Вашингтон ", съобщи пред Интерфакс съветският зам.-външен министър Сергей Рябков, откакто по-рано представителят на Пентагона Пат Райдър сподели, че Русия е изстреляла галактическо оръжие.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР