Смята се, че човешки останки, открити вчера в южен Лондон,

...
Смята се, че човешки останки, открити вчера в южен Лондон,
Коментари Харесай

Сара Мейхю: „Торсът без крайници“ в лондонската река принадлежи на жена, чиито части от тялото също бяха открити в Кройдън

Смята се, че човешки остатъци, открити през вчерашния ден в южен Лондон, са на Сара Мейхю, споделя полицията.

Полицаи бяха извикани в Мичам, южен Лондон, откакто човешки остатъци бяха открити в река от реализатори, извършващи разчистване във вторник. Полицията участва и след проучване на останките детективите считат, че останките са на 38-годишната Сара.

Семейството на Сара от Кройдън, южен Лондон, продължава да се поддържа от особено подготвени чиновници. Детектив контрольор Мартин Торп, който управлява следствието за Met Police, сподели: „ Мислите ми остават със фамилията на Сара. Ние ще продължим да предоставяме нашата поддръжка, до момента в който нашето следствие напредва.

„ Очаквам моите чиновници да останат в региона известно време, до момента в който правят значима работа на местопроизшествието. Двама задържани, които са били познати на Сара, по-късно са упрекнати в нейното ликвидиране. В момента не търсим никой различен във връзка със гибелта й. Разследванията не престават. ”

Това е изключителна...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР