Oaktree Capital предприе контрола над Интер Милано, след като китайските

...
Oaktree Capital предприе контрола над Интер Милано, след като китайските
Коментари Харесай

Oaktree пое контрола над Интер Милано, след като китайският собственик не изплати заема

Oaktree Capital предприе контрола над Интер Милано, откакто китайските притежатели на италианския футболен клуб не съумяха да изплатят заем от съвсем 400 милиона евро.
< br/> Октрий, основан в Лос Анджелис, един от най-големите вложители в проблематични задължения в света, съобщи в сряда, че е „ приел собствеността “ върху новокоронованите първенци на Италия след неуспеха на китайския търговец на дребно Suning да изплати тригодишен заем, изминал на 21 май.

Първоначалният фокус на Oaktree ще бъде да обезпечи „ оперативна и финансова непоклатимост “ на клуба, сподели Алехандро Кано, ръководещ шеф и съръководител на Европа за тактиката за световни благоприятни условия на Oaktree.

„ Ангажирани сме с дълготрайния триумф на нерадзурите и имаме вяра, че нашите упоритости за клуба са обединени с тези на неговите буйни почитатели в Италия и по света “, добави той.

Драматичният ход на Oaktree идва единствено седмици откакто Интер победи противника си AC Milan и стана първенец на Серия А, най-високата фу...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР