Централната избирателна комисия извади актрисата Касиел Ноа Ашер от кандидатдепутатската

...
Централната избирателна комисия извади актрисата Касиел Ноа Ашер от кандидатдепутатската
Коментари Харесай

Актриса от партията на Кирил Петков с двойно гражданство

Централната изборна комисия извади актрисата Касиел Ноа Ашер от кандидатдепутатската листа на партията на Кирил Петков “Продължаваме смяната “, тъй като имала и израелско поданство, заяви „ 24 часа “.

Само преди дни Конституционният съд разгласи като нелегално назначението на самия Петков за длъжностен министър, защото все още на издаване на указа той имал и канадско поданство. В случая с Ашер обаче самата актриса твърди, че не е знаела, че е гражданка на Израел. Станала е такава ззаради произхода си и раждането на сина ѝ там, без да го е желала, без да е подала всички нужни документи и даже без да знае. Тя решила да роди в Израел, тъй като имала здравословен проблем, който застрашавал нея и бебето и не можел да се реши в българска болница. Тогава е получила поданство, без да знае, което е в действие и до през днешния ден. За него научила от ЦИК едвам преди дни.

Касиел Ноа Ашер е щерка на актрисата Рут Рафаилова и режисьора Красимир Спасов. Рожденото ѝ име е Десислава Спасова, а преди години бе известна у нас и като Деса Красова.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР