Цените на билетите за финала на Шампионската лига ще бъдат

...
Цените на билетите за финала на Шампионската лига ще бъдат
Коментари Харесай

Цените за финала в ШЛ като миналогодишните

Цените на билетите за финала на Шампионската лига ще бъдат същите като през 2022 година в Париж, разгласи УЕФА този петък. Има четири категории, като най-евтиният билет е 70 евро, а най-скъпият - 690 евро.

Тази мярка има за цел да противодейства на хаоса, настъпил на финала предходната година, където десетки последователи се пробваха да нахлуят на стадиона или да откраднат билети за финала, игран сред Реал Мадрид и Ливърпул. Няма съществено потърпевши, само че се наложи полицията да се намеси и да разпръсне тълпата със сълзотворен газ.
 
УЕФА към момента е в развой на връщане на парите на тези, които не са съумели да посетят мача и има намерение да възвърне 19 618 билета, закупени от почитатели на Ливърпул. Реал Мадрид пък отхвърли предлагането на Европейската конфедерация, смятайки го за незадоволително и се появи подготвен да поддържа законно своите последователи.

Полуфиналите са Милан – Интер и Манчестър Сити – Реал Мадрид. Финалът ще се играе на Олимпийския стадион в Ататюрк, Турция, на 10 юни. Всеки тим ще има право на 20 000 билета (както предходната година) от наличните 72 000 за мача.
Източник: novsport.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР