Целта на деня – съпротивлявайте се на изкушенията, преодолявайте слабостите

...
Целта на деня – съпротивлявайте се на изкушенията, преодолявайте слабостите
Коментари Харесай

Водолеи, днес любовният ви живот ще разцъфне

Целта на деня – съпротивлявайте се на изкушенията, преодолявайте слабостите си, контролирайте мислите, страстите и дейностите си.

Овен – Нещата няма да вървят по проект. Нещо ще ви извади от пътя. Няма да имате доста сила за еротични завършения. Ако обаче сътрудникът ви поеме самодейността, вие ще можете да се отпуснете и да се насладите.

Телец – Ще изпълнявате няколко задания по едно и също време, ще скачате сред плановете и ще се пробвате да завършите всичко дружно. Не се опасявайте да поискате помощ. Не забравяйте, че даже дребните неща имат значение.

Близнаци – Денят носи предизвикателство към самочувствието ви: може да се чувствате нестимулирани да продължите напред. Погрижете се за здравето си: почивайте и сменете фокуса, не поемайте прекалено много отговорности, отложете физическата интензивност, в случай че се чувствате претрупани.

 жена

Рак – Денят ви провокира да излезете от автоматизирания режим и да се стремите да разсъждавате повече върху множеството благоприятни условия, които могат да дойдат. Хората могат да ви разочароват със своята неучтивост, празни обещания или тромавост. Бъдете по-добри и разбиращи.

Лъв – Планетната конюнктура не е толкоз благосклонна към вас, както беше предходната седмица. Това значи, че ще би трябвало да разчитате единствено на себе си, а не на условия, които преди са се развивали сполучливо сами. Помислете добре къде ще насочите силите си?

Дева – Това е превъзходен миг да оставите розовите си очила настрани и да се заемете с работата. Ако зададете вярно целите си и работите методично, ще можете да изпълнявате дилемите си с по-голяма лекост.

Везни – Днес ще бъдете много комплицирани. Днешният ден ще бъде подобен, че събитията няма да вървят по проект. Това се дължи на обстоятелството, че имате доста незавършени задължения и всички те би трябвало да бъдат изпълнени.

 жена

Скорпион – Денят може да мине без доста проблеми, стига да сте отворени и общителни, в противоположен случай можете да тръгнете по пътя на борби и различия. Пазете се от непотребни завоевания — това е обръщение за необвързаните.

Стрелец – Вашата креативност и ентусиазъм ще бъдат мощни, тъй че това ще бъде идеалният ден за започване на нов план. Ентусиазмът и оптимизмът ще ви тласнат към нови достижения. Започнете деликатно да управлявате финансите си.

Козирог – В този ден ще е мъчно да останете невъзмутими рационалисти. Силно ще се влияете от страстите. Всичко ще възприемате и пречупвате през призмата на вашите усеща. Благоприятен интервал за единство с близки и обичани хора.

 жена, мъж

Водолей – Планирайте напред. Това ще ви помогне да се чувствате по-сигурни. Няма да ви е мъчно да поддържате положителна атмосфера към себе си. Вашата спонтанност ще има позитивен резултат върху любовния ви живот.

Риби – Не се изолирайте от целия свят. Може да не ви се беседва с други хора, само че към вас има такива, които си заслужават отделеното време. Не бъдете нищожни на усеща и ще срещнете разбирането, от което се нуждаете.
Източник: woman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР