Apple пусна iOS 17.5.1 вчера вечерта. Актуализацията идва седмица след

...
Apple пусна iOS 17.5.1 вчера вечерта. Актуализацията идва седмица след
Коментари Харесай

Apple пусна iOS и iPadOS 17.5.1, за да поправи бъга, при който се появяваха отдавна изтрити снимки

Apple пусна iOS 17.5.1 през вчерашния ден вечерта. Актуализацията идва седмица откакто компанията стартира да популяризира iOS 17.5 измежду всички консуматори. Освен значими ремонти на разнообразни бъгове, компанията споделя, че iOS 17.5.1 „ взема решение необичаен проблем, при който фотоси, при които е имало щета в базата данни, можеха да се появят още веднъж в библиотеката със фотоси, даже в случай че са били изтрити “.

„ Тази актуализация обезпечава значими ремонти на бъгове и взема решение необичаен бъг, при който фотоси, които са имали щета в базата данни, може да се появят още веднъж в библиотеката със фотоси, даже в случай че са били изтрити. “

Както съобщихме предходната седмица, консуматори на iPhone в Reddit споделиха, че когато са актуализирали до iOS 17.5 са разкрили, че от дълго време изтрити фотоси се появяват още веднъж в библиотеката им без разумно пояснение. В някои случаи фотосите с доста пикантно наличие са били „ доставени “ на новите притежатели на устройствата, откакто те са били продадени на вторичния пазар.

Заслужава да се означи, че казусът е засегнал и притежателите на iPad-и, един от които оповестява за проблеми с появяването на непознати фотоси на персонално наличие на таблета, закупен втора употреба.

Не е конкретизирано какъв брой консуматори може да са били наранени от този проблем, само че като мярка за попречване на появяването му предлагаме да инсталирате за iOS 17.5.1 и/или iPadOS 17.5.1 допустимо най-скоро.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР