Трябва да приложим мерките там, където са най-необходими"България е външна

...
Трябва да приложим мерките там, където са най-необходими"България е външна
Коментари Харесай

Пламен Абровски: Забравяме за Шенген, ако външната ни границата е компрометирана

Трябва да използван ограниченията там, където са най-необходими

"България е външна граница на Европейски Съюз, би трябвало да има стоманен надзор ", съобщи Пламен Абровски от "Има Такъв Народ " в изявление в "Денят ON AIR " по.

Чий министър е Генчовска?

"Когато под една къща има пушек, това значи, че има живот. Госпожа Генчовска е външен министър на България и е един доста добър министър ", уточни депутатът от "Има подобен народ " Пламен Абровски в изявление в студиото.

Той посочи, че е поканил министъра в петък да отидат на "Капитан Андреево " и двамата взаимно да видят какво се случва със златната лаборатория.

"България е външна граница на Европейския съюз. Това е извънредно значима задача. Ние освен стопираме мигрантите, само че през нас минава контролът върху храната, която ядат освен нашите деца, а децата на Франция, Германия, Австрия, Чехия и Унгария. Ние там би трябвало да имаме стоманен надзор ", добави депутатът от "Има подобен народ ".

"След чуването на изпълнителния шеф на Българската организация по сигурност на храните останаха доста повече въпроси, в сравнение с отговори. Както разбрах, казусът е, че идва един ТИР от Турция, минава някак си границата, влиза в някакво място, където има някакви камери, които не работят или са завъртени надолу. След това се отваря от едни хора, които очевидно не са на страната, ревизира се от лаборатория, която не е на страната, затваря се от някакви хора и потегля някъде в Европейския съюз. Ако това е правилно, ние забравяме за Шенген. Това значи, че ние нямаме граница ", разяснява Пламен Абровски.

Неговото мнение е, че в случай че се компрометира тази външна граница, това значи ние да загубим износа си на артикули в единния общ пазар.

"Надявам се, че тази лаборатория няма да ни коства повече, в сравнение с ние можем да си позволим ", сподели гостът пред Bulgaria ON AIR.

"Нулевото Данък добавена стойност на хляба би трябвало да бъде единствено за един избран самун. Ние постоянно сме упорствали намаляването на Данък добавена стойност да стартира първо от суровините и по-късно да се трансферира върху модифицираната продукция. Ние би трябвало да използван ограниченията тъкмо там, където са най-необходими ", приключи Абровски.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР