Три седмици карантина и то незабавно. Това ще поиска лидерът

...
Три седмици карантина и то незабавно. Това ще поиска лидерът
Коментари Харесай

Симеонов иска 3 седмици карантина. Ще склони ли ГЕРБ?

Три седмици карантина и то неотложно. Това ще изиска водачът на НФСБ и зам.-председател на Народно събрание Валери Симеонов от сътрудниците в ръководството на съдружен съвет идната седмица. По образеца на редица европейски страни и у нас  би трябвало да се втвърдят  противоепидемичните ограничения и да се наложи най-малко триседмична карантина, съобщи Симеонов в изявление за ТВ " Европа ". Той акцентира, че неколкократно е изразявал позицията си  пред ГЕРБ, само че до момента тя не е била чута.

„ Няма потребност да откриваме топлата вода – дано вземем положителните образци от Европа и даже прилежащите ни страни ”, акцентира Симеонов. Той не приема аргумента, че затваряне на страната може да я разклати стопански. След гласуването на държавния бюджет за следващата година заместник-председателят на Народно събрание ще предложи и разформироване на Народното събрание и опция за отдалечена работа на депутатите.

„ Белгия затвори на 2 ноември учебни заведения, МОЛ-ове, кина, театри, спортни мероприятия и за миналата седмица регистрира два пъти по-малко болни спрямо миналата. В Полша към този момент обмислят да отворят МОЛ-овете и магазините, които бяха затворени още през октомври, само че те затвориха учебните заведения си до края на годината ”, сподели Симеонов. За него мярката за учебните заведения е значима, защото децата не боледуват, само че са най-сериозния преносител на болестта към своите родители, баби и дядовци.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР