Феновете на Emmerdale бяха оставени да заплашват да се изключат

...
Феновете на Emmerdale бяха оставени да заплашват да се изключат
Коментари Харесай

Димният сапун на феновете на ITV Emmerdale отиде твърде далеч в гнусните сцени с Том Кинг, тъй като смъртта е запечатана

Феновете на Emmerdale бяха оставени да заплашват да се изключат - откакто твърдяха, че сапунът е отишъл прекомерно надалеч в гнусните подиуми с Том Кинг.

Том съумя да манипулира всички да си мислят, че Бел Дингъл го управлява, само че в действителност е противоположното. Откакто се ожениха, той се насочваше към нея и я караше да мисли, че се е държала неправилно с него, когато в действителност той я контролираше в непосилен поврат.

Тази вечер, както Бел настояваше тя беше отговорна за случилото се - и че Том постоянно я е обичал - той се разочароваше, че тя не искаше да приказва с него и се опита да откри различен метод да я управлява, даже когато тя не беше у дома с него.

В края на епизода почитателите се бориха да гледат по какъв начин Том извади спринцовка и сподели на тяхното очарователно куче Пайпър, че ще нарани бедното куче. На почитателите им беше мъчно да гледат и се обърнаха към Twitter, с цел да се възмущават от сцените.

„ По дяволите, даже кучето не е в сигурност в това проклето село #emmerdale “, написа един,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР