Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от победата с

...
Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана доволен от победата с
Коментари Харесай

Алегри: В реванша трябва да бъдем по-прецизни пред гола

Треньорът на Ювентус Масимилиано Алегри остана удовлетворен от успеха с 1:0 над Фрайбург в първия мач от 1/8-финалите на Лига Европа. Единственото, за което наставникът съжалява е, че играчите му не са били задоволително прецизни пред гола и пропуснаха да натрупат по-голяма преднина. Той се надява това да се промени в реванша.

" Смятам, че играхме доста добре довечера, с нужния интензитет и техника. Имахме и шанс, че при гола на Фрайбург имаше игра с ръка, в противоположен случай щяхме да получим попадение с единствения удар на противника в мача. Това, което би трябвало да създадем, е да се подобрим в завършващата фаза. Твърде постоянно бъркахме последния пас, вземахме неверни решения, а това е от фундаментално значение. Така може да позволим на противника да се върне в мача. Вече се е случвало няколко пъти. Казах на Мойс Кийн, че трябваше да изведе Хуан Куадрадо на чиста позиция, не може да се бъркат сходни пасове ", счита Алегри.
 Ди Мария още веднъж направи разликата за Ювентус в Лига Европа Ди Мария още веднъж направи разликата за Ювентус в Лига Европа
Наставникът въпреки всичко е оптимист за реванша, въпреки да чака той да бъде много сложен.

" Няма да ни е елементарно във Фрайбург, само че съм положително надъхан, тъй като създадохме много положения. В реванша те ще би трябвало да нападат, което може да отвори повече пространства в отбраната им и ние може да се възползваме от това. Трябва да бъдем по-прецизни пред гола, тъй като процентът маркирани голове на фона на основаните шансове към момента е прекомерно невисок ", счита наставникът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe

Снимки: Imago
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР