Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов коментира поредната загуба на

...
Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов коментира поредната загуба на
Коментари Харесай

Костадин Ангелов: Допуснахме лесни голове

Треньорът на Витоша (Бистрица) Костадин Ангелов разяснява следващата загуба на отбора му довечера, с която бистричани изравниха антирекорд от 2007 година за 30 срещи без записан триумф. Витоша отстъпи вкъщи с 1:2 пред Славия и ще трепери за мястото си в Първа лига до последно. Ангелов изрази и искания към съдийството.

" Ние не гледаме баражите за оцеляваме, желаеме да победим колкото се може по-бързо. За жал, позволяваме лесни голове. Началото на двете полувремена голове ни вкараха. Спорна обстановка, която можеше да ни даде дузпа, в случай че бе за Славия не съм сигурен, че по този начин щеше да се отсъди. При първия гол също доста противоречива обстановка. Ако по този начин се свири за Витоша Бистрица против Славия ще опищят света. За страдание, лесни голове. Никой не ни е отговорен. Имахме обстановки, само че лесни голове позволяваме. Защото при 0:1 вкъщи трябваше да рискуваме. Ясно е, че против бързите играчи на Славия се играе мъчно на висока линия на отбраната. Но ние нямахме избор.
Просто не бе на равнище Ивайло Лазаров и имаме човек, който е подготвен като Йордан Върбанов. Исках да видя в каква форма е. Всички играчи са сърцати момчетата и до края ще дават всичко от себе си.
Правим всичко оптимално допустимо да сме подготвени. Има напредък в отношение на контрола. Допускаме три следващи мача доста лесни голове. Когато това се оправи, знам, е това ще е още идващия мач, ние ще изглеждаме по различен метод ", разяснява Коце Ангелов.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР