Удареният от мълня мъж в София с шокиращо разкритие! Мъжът,

...
Удареният от мълня мъж в София с шокиращо разкритие! Мъжът,
Коментари Харесай

Удареният от мълня мъж в София с шокиращи разкрития!

Удареният от мълня мъж в София с шокиращо разобличаване! Мъжът, до който падна гръмотевица по време на бурята в сряда вечерта в София Цветелин Киров беше изписан от УМБАЛ„ Св. Анна “ във очевидно положително здраве.

В сряда, когато София претърпя доста мощна стихия с значителни вълежи и гръмотевици към 18:30 часа Цветелин потегля за работа. За негативно време дъждът се усилва и стартира мощна гръмотевична стихия.

„ Стигнах до локалното платно на Младост. Видях, че цялото е във вода. Тръгнах да се връщам и за елементи от секундата просто се случи “, спомня си той.

Удареният от мълня мъж в София с шокиращи разкрития! 25.05.24 19:29 Скандал: Член на Висш съдебен съвет бил с 12 хиляди лв. заплата около Българска социалистическа партия? 25.05.24 19:09 Калина Андролова: Социалните мрежи и медиите основават лумпени 25.05.24 18:48 Валерия Велева: Разпространените от „ Афера “ записи за ПП-ДБ не са компромат, а документ! 25.05.24 18:27 Огласиха значима вест за пътуващите до Гърция през лятото! 25.05.24 18:04
Инцидентът става покрай неговия блок. Докато Цветелин върви към дома мълнията пада на метри от него. Гледката се запечатва в съзнанието му: „ Видях проблясък пред себе си. Мълнията по какъв начин пада до кола или върху кола. Видях по какъв начин се пръска по водата и ме покосява през десния гален до върха на пръстите на ръката, с която държах чадъра “ Цветелин споделя, че единственото по-силно нещо от шока, който е изпитал, е болката. „ Първоначално мощна болежка, парене и игличкане по цялото тяло и в идващия миг паднах на земята. Не съм губил схващане. Можеше да ме остави на място. Това си е гръмотевица. Наистина извадих заплашителен шанс “.

Казва, че Пътят до у дома е минал спринтирайки из дъждовните и кални улици в квартала: „ Тичах с всички сили, които имах, с цел да мога час по-скоро да си бъда у дома “, споделя той. Цветелин съумява да се прибере и тогава звъни на 112.

Сега няколко дни по-късно той е вкъщи и към момента му е мъчно да приказва за случилото се. „ Все още я има уплахата. Шокът към момента го има на моменти. Радвам се, че нямам изгаряния. Имам лека сензитивност и слаба болежка в единия крайник и дясната ръка, само че популярност Богу, че нямам изгаряния “.

Цветелин поучава хората, когато времето е неприятно и има гръмотевична стихия да отсрочат излизанията си.

„ Аз в действителност имам заплашителен шанс. Живея втори живот “, признава мъжът.

Източник: бТВ

Още вести четете в: Живот, Темите на деня За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР