Лейбъристите ще поставят обещание да направят достъпни грижи за деца

...
Лейбъристите ще поставят обещание да направят достъпни грижи за деца
Коментари Харесай

Бриджит Филипсън от Лейбъристката партия обещава да направи достъпни грижи за деца достъпни за повече родители

Лейбъристите ще слагат заричане да създадат налични грижи за деца налични за всички родители в центъра на своя избирателен манифест.

Образование в сянка Бриджит Филипсън сподели, че поправянето на развалената система ще бъде нейният „ приоритет номер едно “, в случай че партията завоюва властта.

В изявление за Mirror тя сподели по какъв начин образованието в ранна възраст „ е мястото, където правиш най-голямата разлика на житейските шансове на децата още преди да дойдат в учебно заведение ”. „ Така ще се уверим, че всички деца, без значение от техния генезис, имат всички шансове да процъфтяват “, добави тя.

40-годишната, която е израснала в общинска къща покрай Съндърланд и получаваше безвъзмездна храна в учебно заведение, даде обещание, че лейбъристите ще трансформират образованието, както направиха при Тони Блеър, когато тя беше младеж.

„ Решен съм, че още веднъж ще сложим образованието на напред във времето и в центъра на националния живот, " тя сподели. „ Това изпитах при последното лейбъристко държавно управление – 100...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР