Попитана дали има конкретен учител, който я е вдъхновил, докато

...
Попитана дали има конкретен учител, който я е вдъхновил, докато
Коментари Харесай

Стоплящ сърцето момент Шефът на Лейбъристките училища Бриджит Филипсън е изненадана от стария си учител

Попитана дали има съответен преподавател, който я е въодушевил, до момента в който записва видеоклип за предизборна акция, Бриджит Филипсън няма визия какво ще се случи по-късно.

Когато тя стартира да приказва за своята „ брилянтна учителка по испански мис Хак “, зад камерата излиза Захида Хак, нейната учителка от детството. „ О, боже мой “, споделя тя ненадейно.

Г-жа Хак споделя, че секретарят на образованието в сянка е „ значително олицетворение на това, което си сложих за цел да реализира “.

40- годишен, който в този момент може да бъде на ръба да поеме ръководството на британските учебни заведения, беше отгледан от самотна майка в общинска къща във Вашингтон в Североизток, разчитайки на безвъзмездна храна в учебно заведение. Но откакто завоюва място в Оксфордския университет, тя стана народен представител и в този момент е една от изгряващите звезди на Лейбъристката партия.

„ Спомням си, че имаше красива усмивка и невероятна жадност за познания “, споделя й госпожа Хак. „ Спомням си по какъв начин седеше в предната дясна част на класната ста...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР