Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели след равенството 2:2 срещу

...
Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев сподели след равенството 2:2 срещу
Коментари Харесай

Белчев: Доволен съм, но можеше да стигнем до победата

Треньорът на ЦСКА Стамен Белчев показа след равенството 2:2 против Лудогорец на стадион „ Българска Армия “, че е удовлетворен от играта на отбора и футболистите му би трябвало да се показват на такова високо равнище във всеки един мач.

" С оглед на показаното би трябвало да има повече позитиви. Доволен съм от показаното, само че можеше да стигнем и до успеха. Загубихме две точки. Трябва във всеки един мач да играем по този метод. Ситуациите, които имахме опция да осъществяваме, ги пропуснахме. След второто ни попадение не успяхме да се организираме в предмостието пред вратата. Можеше да затворим мача. Имахме две положения за Али Соу, само че това е “, разяснява Белчев след мача.

" През второто полувреме надиграхме Лудогорец. Променихме това, че излязохме по-напред, контролирахме топката и бяхме по-агресивни. Имаше отмалялост в момчетата. Това е обикновено след мача в четвъртък, само че имаме задоволителен брой футболисти, които би трябвало да оказват помощ. Има и футболисти, които са отвън групата. Имаме задоволителен брой футболисти, с цел да се борим за задачата, която имаме. Има какво още да се желае, тъй като на моменти показахме положителни неща, само че би трябвало да се подобрим във всички етапи “, продължи наставникът на ЦСКА.

" Дано да има въодушевление в играта ни. Трябва да упражняваме и да демонстрираме тези неща в мачовете. За момента съм удовлетворен. Двата тима имат плюсове и минуси, само че не желая да разясня другите тимове. Трябва да гледаме само нас. Надявам се, че това, което се случи против Сайрънс ще ни бъде като обеца на ухото. Трябва да сме съсредоточени и да не подценяваме нито един съперник, с цел да побеждаваме “, приключи експертът.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР