Ужасяваща водна стена от 750 мили ще се сблъска с

...
Ужасяваща водна стена от 750 мили ще се сблъска с
Коментари Харесай

Метеорологичните карти на Met Office показват, че британците са изправени пред дъждовна буря от 750 мили с „6 мм на всеки час“

Ужасяваща водна стена от 750 благи ще се сблъска с Обединеното кралство тази седмица, като британците са предизвестени да чакат да паднат към 6 мм всеки час.

Метеорологичните предизвестия за дъжд са издадени от Метеорологичната работа за по-голямата част от Северна Ирландия, Южен Уелс, както и Девън и Корнуол. Очаква се потопът да стартира този следобяд (понеделник), само че ще продължи до вторник сутринта, когато има възможност от наводнения вследствие на пороите, предизвестяват синоптиците.

Дъждът наподобява още по-ужасяващ, когато се види като част от метеорологичната карта на Met Office за вторник сутринта. Простирайки се от Дувър в Кент до Тобърмори в Шотландия - разстояние от към 750 благи - дъждът се чака да вали в доста от най-големите градове на Англия, в това число Манчестър, Бирмингам и Лондон, до момента в който се простира от югозапад в цялата страна.

Прогнозата на Met Office за през днешния ден и през останалата част от седмицата гласи: „ Повечето северни и източн...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР