Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти сравни голмайстора си Карим

...
Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти сравни голмайстора си Карим
Коментари Харесай

Татко Карло: Бензема е като виното - става все по-добър и по-добър

Треньорът на Реал (Мадрид) Карло Анчелоти съпостави голмайстора си Карим Бензема с хубаво вино, което се усъвършенства с годините, откакто 34-годишният нападател вкара хеттрик против Челси в Шампионската лига.

" Той просто става по-добър и по-добър, като виното ", сподели Анчелоти, запитан за представянето на Бензема против европейския първенец.

" Той е състезател, който демонстрира от ден на ден водачество и става все по-голям за тима ", добави италианецът. Французинът вкара два бързи гола с глава в средата на първото полувреме, преди да се възползва от неточност на вратаря Едуард Менди и да оформи хеттрика си при започване на втората част.
 Тухел развя бялото знаме: Нямаме шансове след подобен резултат
Тухел развя бялото знаме: Нямаме шансове след подобен резултат

" Интригата завърши "

" Той е приключен не като нападател, а като футболист. Бензема вкарва доста голове и това е значимо, само че той оказва помощ доста на отбора и при притежанието на топката ", добави Анчелоти. " Ние сме доста щастливи и същински късметлии да го имаме ", сподели още треньорът.

Анчелоти дефинира представянето на тима му като " извънредно ", само че не счита, че дуелът е решен. " Продължавам да мисля, че ще ни бъде доста мъчно в идващия мач против тях и би трябвало да останем съсредоточени ", предизвести той.
 Реал (Мадрид) победи Челси с 3:1
Карим Бензема се развихри и Реал (Мадрид) разпиля Челси посред " Стамфорд Бридж "

Реваншът на " Сантиаго Бернабеу " е по-късно по-малко от седмица - 12 април
Източник: topsport.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР