Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви, че решението му да

...
Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас заяви, че решението му да
Коментари Харесай

Обясниха защо извадиха Кешерю от състава на Лудогорец

Треньорът на Лудогорец Валдас Дамбраускас съобщи, че решението му да остави нападателя на " зелените " Клаудиу Кешерю отвън групата не било елементарно.

Специалистът приказва пред медиите преди заминаването на отбора за Словения, където разградчани ще се изправят против Мура във втория прелиминарен кръг от Шампионската лига.

" Мисля, че предходния сезон не можехме да поддържаме това равнище, което достигнахме сега. Наистина е добре да имаме известна непоклатимост, резултати и положително показване.

Имаме огромна група от играчи, а можем да картотекираме единствено 25 играчи за Шампионска лига, защото има предел. Не беше елементарно решение, знаете какъв е приносът на Кешерю за клуба и какъв състезател е той, само че в този момент би трябвало да взема най-хубавото решение и да намеря верния баланс за всяка позиция.

Нуждаем се от футболисти, които са на най-високо равнище. Това се отнася и за отбраната, и за халфовата линия, и за офанзивата. Избрахме състава, който е в най-хубава форма и с който да спечелим и двете срещи ", сподели Дамбраускас.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР