Пътниците често не осъзнават кои са местата по време на

...
Пътниците често не осъзнават кои са местата по време на
Коментари Харесай

Кои са най-лошите места в самолета

Пътниците постоянно не осъзнават кои са местата по време на полет, които са доста по-лоши от други и могат да подсигуряват ужасяващ полет.

Стюардеса обаче описа пред The Sun кои са трите най-лоши места в самолета и за какво в никакъв случай не би трябвало да сядате там. Тя също показа своите препоръки за най-хубавите места, с цел да направи пътуването ви допустимо най-удобно, в случай че летите в икономична класа.

„ На първо място, най-лошият ред, съгласно мен, когато летите в икономична класа, е този директно зад преградата. За тези, които не знаят, преградата е първият ред в икономична класа , с в допълнение място за краката. Разбираемо е за какво хората биха желали да седят там, тъй като имат опция да обтегнат краката си. Но това е и мястото, където са детските люлки и има огромна възможност да се натъкнете плачещо бебе “.

Според нея изгодата от това място е, че ще ви сервират храна и питиета по-рано от множеството пасажери на борда, само че все пак ще изпитвате стеснение от плачещите бебета. Именно по тази причина тя счита този ред в аероплан за най-лошия.

Стюардесата добави, че има и други места, които са неприятен избор - предпоследният ред . Последният ред също не е най-хубавият, само че когато седнете там, можете елементарно да отпуснете седалката обратно, без да се притеснявате за другите пасажери. „ Пространството сред редовете става все по-малко и, в случай че индивидът зад мен наподобява задоволително висок, че би му било неловко да наклоня седалката, няма да го направя. Така че, в случай че летите на задния ред, обезпечено няма да има никой зад вас, което ще ви разреши да наклоните седалката си доколкото е допустимо, без да се притеснявате за другите пасажери.

Но задните места имат и други проблеми, поради които би трябвало да се тревожите: турбуленция, която въздейства на тази част от салона повече от другите елементи, близостта до тоалетните, храната и напитките доближават там последни “, означи тя.

Стюардесата приказва и за междинните седалки, които постоянно би трябвало да се заобикалят, в случай че е допустимо. „ Най-добре е да седите до прозореца и на пътеката – това са най-хубавите места за комфортна отмора: прозорецът има комфортна облегалка, а на пътеката има място, където можете да изпънете краката си.

Но междинната седалка няма нито едното, нито другото И в случай че към това добавите „ че седите в средата на самолета, притиснати сред другите пасажери, не виждате прозореца и нямате място за краката, тогава това е просто най-лошото “, предизвести специалистката.

Всеки миг е значим! Последвайте ни в  и , с цел да сте в крайник с тематиките на деня
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР