Депутатът от ПП-ДБ Александър Симидчиев заяви, че очаква една мръсна

...
Депутатът от ПП-ДБ Александър Симидчиев заяви, че очаква една мръсна
Коментари Харесай

Симидчиев: Предизобрната кампания ще бъде мръсна

Депутатът от ПП-ДБ Александър Симидчиев съобщи, че чака една мръсна предизборна акция. Според него е добре след изборите всички партии, които ще имат представители в Народното събрание, да намерят общ език и цели.
" Това не значи да се оформи коалиция, а да имаме съществени цели - постоянен бюджет, разрастваща се стопанска система ”, сподели той пред Българска национална телевизия.
Депутатът разяснява и следствието на “Бивол ”, както и изказванията, че са подправени документи на водача на Политическа партия Кирил Петков:
" Напоследък следя, че имаме непрекъснато повторение на едни изказвания, които не са потвърдени. Тези изказвания оформят публичното мнение, т.е. всевъзможни такива неща, подхвърлени в публичното пространство, се вършат с цели, които не са демократични. Със сигурност тези кавги са предопределени да увредят имиджа на една групировка, която в последните 9-10 месеца направи много позитивни неща ".
Като доктор, Александър Симидчиев не пропусна да направи коментар и по настоящата тематика за коклюша и обстановката с имунизациите. От думите му излиза наяве, че не би трябвало да се приказва за рецесия, тък като лекарите имат средства да повлияят на инфекциозното заболяване и посредством ваксина, и посредством антибиотици.
“Недостиг на ваксини при персоналните лекари няма, казусът е в аптеките ”, безапелационен беше Симидчиев. " Има епидемиологично разпространяване заради две аргументи. Едната е, че имунизацията е направена да е оптимално безвредна, което прави нейната резултатност по-ниска ".
Според него пикът на болестта в цяла Европа е обвързван с противоепидемичните ограничения против коронавирус. " Когато ние се дистанцирахме и носехме маски около коронавирус, популацията беше по-малко изложена и на коклюш, заради което общото равнище на имунитет леко понижа. Това, съчетано с един пик в прилежащите страни, неизбежно щеше да влезе при нас ".
 
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР