Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира представянето на отбора

...
Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев коментира представянето на отбора
Коментари Харесай

Тунчев: Селекцията ни малко закъснява

Треньорът на Локомотив (Пловдив) Александър Тунчев разяснява представянето на тима си в контролата с Левски, изгубена с 0:1. Той засегна и тематиката със селекцията в тима, като разгласи, че два прехвърлянето са пред завършване, а „ черно-белите “ имат потребност от още трима нови играчи.

" Намираме се при започване на подготвителния стадий и не чакаме кой знае какви неща като показване. Към момента нещата вървят обикновено. Целта бе да се натоварим хубаво. Отразява се и промяната на температурата, обикновено е да са изморени играчите. Натоварванията са огромни, а някои бяха и с националния тим и единствено от няколко дни упражняват с нас “, разгласи Тунчев.

" Селекцията ни малко закъснява, само че малко по малко нещата ще си дойдат по местата. Чакаме завършването на прехвърлянията на двама, всичко останало е готово. Крачун е при нас, идва и Алекси Биков. Надяваме се, че ще вземем още трима. Трябват ни външен халф-бек, нападател и състезател още една позиция. Не знам дали ще има изходящи трансфери”, призна треньорът на Локомотив (Пловдив).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР