Драги читатели на ПИК, и днес на вашето внимание ще

...
Драги читатели на ПИК, и днес на вашето внимание ще
Коментари Харесай

Байдън посочи Кирчо за премиер, О`Брайън ни размаха бухалката “Магнитски“ и партизаните на Сорос направиха България за смях

Драги читатели на ПИК, и през днешния ден на вашето внимание ще показва няколко вести, които няма по никакъв метод да чуете и видите от екраните на малките екрани на Сорос у нас - Нова и бТВ.

1.  Президентът Тръмп беше посрещнат триумфално в Мичиган и Уисконсин и е единствено на 6 месеца от успеха макар репресиите и заведените му от прокурорите на Сорос и администрацията на Тръмп близо 100 каузи.

2.  Прокурорът на Манхатън Алвин Браг, който повдигна 34 обвинявания против Тръмп, употребява за главен очевидец лице, осъждано за лъжесвидетелстване - Майкъл Коен. 

Видни адвокати разясняват по Fox News, че процесът е " утопичен и политически " и има за цел да попречи на акцията на Тръмп, откакто го принудиха три дни да виси в съда в Манхатън.

3.  САЩ няма по какъв начин да са към този момент образец за народна власт, откакто арбитър Хуан Мърчан наложи към този момент 9 санкции на Доналд Тръмп от по 1000 $ по тази причина, че разяснява делото в медиите, с което наруши конституционните му права за свободно слово. На всичкото от горната страна не го пусна след опасност от 30 дни арест да отиде и пледира по делото във Върховния съд на САЩ за президентския имунитет и го лиши от право на отбрана.

4.  Доналд Тръмп е белият Нелсън Мандела. Той ще стане първият съден американски президент, който ще завоюва изборите като президент-дисидент против репресивния режим на Байдън, обилно финансиран от Сорос.

5.  Страхотен протест в Перпинян направи Льо Пен. Залата беше претъпкана и в еуфория, а листата се види от младата вяра на френската политика и водач на партията - Жордан Бардела. Победата на този дует над Макрон ще е с над 10%.

6.  Макрон направи правилно умозаключение. Европа е в смъртна заплаха. Тя не може повече да стоi в скута на Америка. Американците си ги интересуват американските работи и Китай.

Покупката на евтина сила от Русия, износът на европейски производства в Китай и американският чадър над нашата военна сигурност приключиha.

Тази епоха била свършила и трябвало нова, вика Макрон. Ама нова не може със старите хора... Защото сегашните западни водачи направиха от ЕС второ НАТО и 51-и щат на Америка, от горната страна на всичкото и без право на глас.

7.  Конрад Аденауер и Хелмут Кол са се обърнали в гроба. Тяхната в миналото велика партия ХДС пуснала предизборни плакати на турски и арабски език. Всеки може да ги види на картинка във фейсбука на Алтернатива за Германия.

8.  Вярно е написаното от Веско Киров - превъзходен млад десен анализатор, че Урсула си прави уста за поддръжка от Европейските консерватори, изключвайки поддръжка от десния Алианс на Льо Пен, Вилдерс, Салвини и Алтернатива за Германия. 

Очевидно тя се надява на Мелони. Но няма по какъв начин да получи поддръжка от Орбан, Качински и Абаскал. Тях оня Вебер ги назова врагове на Европа евентуално тъй като се борят за християнска Европа.

Според Виктор Орбан тази Европейска комисия е най-слабата в историята на съюза.

9.  Хърватският президент Миланович, който минава за най-откровения общественик, ни видял на последно място в Европейски Съюз. Нашето Външно пък взело, че се обидило... Боже, каква сензитивност!

Нашето Външно обаче не знае, че Миланович знае истината за България. А тя е, че откакто юли 2021 г. Байдън посочи Кирчо за министър председател в обществено послание, а чичкото О`Брайън ни размаха бухалката “Магнитски “, партизаните на Сорос за три години, отпред с правната нула Христо Иванов, направиха България за смях.

Къде в Европа има два законни Народното събрание, работещи по едно и също време - остарял и новоизбран, което ще се случи у нас още на 9 юни? Къде в Европа беше нелегално задържан водачът на опозицията, както като след 9 септември 1944 година? Къде в Европа, в случай че министър председател хвърли кърпата - в тази ситуация Главчев, никой не може да каже кой ще е министър председател, като другите от домовата книга и менюто не желаят? В нито един парламент в Европа татко на конституционни промени не е споделил, че има конституционно обвързване на избрани жители да станат министър председатели! В коя друга страна участието в ЕС и НАТО е станало без референдум? И още, и още лудости, като тази нормално Народно заседание да изземе функционалности на Велико Народно заседание, да закрие Висш съдебен съвет и da посегне на пълномощия на директно определен държавен глава?

Къде в Европа се отхвърлят от историята си, протягат ръка на Националния си празник, а министър председателят споделя като нашия Химик, че не го интересува националната стопанска система, а стачниците били терористи?

10.  В Австрия Херберт Кикл и Партията на Свободата водят безапелационно в изследванията и за евроизборите, и за националния избор.

По Коледа ще имаме Австро-Унгарски съюз, който ясно ще каже: “Не на миграцията, третия пол и войната! “. В него ще са Австрия, Унгария, Словакия, Сърбия, а след неизбежните победи на Янша и Бабиш - и Словения, и Чехия.

Орбан вика, че през 1989 година мислехме, че Запада е нашето избавление. А в този момент мисля, че Централна Европа е тяхното избавление.

Източник: Пик

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниАлтернативен Поглед35515Проф. Нако Стефанов за трагичната орис на България в новите геополитически реалностиАлтернативен Поглед22589Проф. Нако Стефанов: " Преход към многополярност и образуване на нов международен ред " Алтернативен Поглед55488„ ЛЕВИЦАТА! “ показа водачите си на листи за двата типа избори на 9 юниАлтернативен Поглед29821Проф. Боян Дуранкев: Очакванията за огромна политическа смяна надали ще се сбъднатАлтернативен Поглед33301Проф. Боян Дуранкев: Желаят ли българите да влезнат в еврозоната или ще бъдат натикани в тази еврокошара!?Алтернативен Поглед132373Проф. Николай Витанов: Харков ще бъде обграден от съветската войска и ще бъде високомерен за 100 дниАлтернативен Поглед91602Ген. Димитър Шивиков: В обединението на искащите на Макрон ще бъдат натикани страните от соцлагераАлтернативен Поглед84670Полк. Николай Марков за патогенните процеси в Европейски Съюз и за превръщането му във федерация  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отвратително групово историческо изменничество, славяни  Мартин Карбовски, изменничество, руснаци,отв </div>

</article>
<style>
.youtube{
  width:100%;height:500px;
}
@media only screen and (max-width: 600px) {
.youtube {
    height:250px;
  }
}
</style>
<div style=Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР