Hollyoaks обяви, че две огромни звезди се присъединяват към актьорския

...
Hollyoaks обяви, че две огромни звезди се присъединяват към актьорския
Коментари Харесай

Hollyoaks за „сапун първи“, тъй като легендата се завръща след осем години в чисто нова роля

Hollyoaks разгласи, че две големи звезди се причисляват към актьорския състав на сапунката на Channel 4, само че една от тях не е непозната в селото.

И двамата новодошли имат впечатляващи кариери и без подозрение ще бъдат познати лица на феновете, защото двама нови герои се причисляват към шоуто. Потвърдено е, че двойката уголемява фамилията на Блейк, присъединявайки се към Сиена и Дили в шоуто.

Но има много поврат в очевидния първо сапунен сериал или най-малко първо Холиоукс, защото един артист се причислява към демонстрират като постоянен воин осем години откакто напусна шоуто като различен дълготраен воин, един от които в действителност направи изненадващо завръщане единствено преди месеци.

Така че в границите на една година, въпросният артист изигра два разнообразни основни персонажа в селото, с месеци разлика, до момента в който скорошното завръщане беше илюзия, включваща късен изверг. Любимецът на почитателите Джереми Шефийлд се завръща в сапунката, само че не като починалия си воин Патрик Блейк,...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР