Чували ли сте за грим трикове, които свалят 10 години

...
Чували ли сте за грим трикове, които свалят 10 години
Коментари Харесай

Грим трикове, които свалят 10 години от лицето

Чували ли сте за грим трикове, които смъкват 10 години от лицето? Е, през днешния ден ще ви срещнем с тях. Гримът е едно от най-големите оръжия в арсенала на женската хубост. Но за жалост, той е и неведнъж много подценяван. Затова, вместо да мислите за естетични корекции, запретнете ръкави и се упътете към най-близкия магазин за козметика.

Не единствено, че може да сътвори илюзията за безупречна кожа, да преобрази напълно външния ни тип, да прикрие несъвършенствата и да увеличи самочувствието ни, само че също по този начин може да отнеме години от лицето ни! Просто би трябвало да се въоръжите с верните артикули за грим и да следвате тези най-хубави препоръки и ние ще ви накараме да изглеждате 10 години по-млади за нула време!

Търсенето на безконечна младост в никакъв случай няма да изчезне. Навремето се къпеше в мляко и мед (викове към нашата домашна госпожица Клеопатра); в днешно време това са ботокс, филъри, лифтинг на лицето или просто страховит крем с ретинол.

Какъвто и да е методът, крайната цел остава същата: да задържим гравитацията и нашия натурален развой на стареене още малко. Но ето един дребен съвет: вашата рутинна грижа за кожата не е единственото нещо, което може да ви помогне да постигнете това. Случайно притежавате и нещо, което Клеопатра не е имала — скрито оръжие, което може да смъкна години от лицето ви за по-малко от пет минути: грим.За да не забравяме, наличието на вашата чанта за грим също има мощ срещу стареене.

Ето кои са тези грим трикове, с които ще се подмладите:

Винаги хидратирайте кожата си, преди да нанесете основата

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Имаме поради, хидратацията е наложителна, без значение какъв е вашият вид кожа, по този начин или другояче постоянно би трябвало да овлажнявате лицето си всяка заран, само че нанасянето на овлажнител преди грима ви освен ще ви, само че и ще изглади повърхността на кожата ви за по-равномерно нанасяне на основата и не човек желае гримът му да наподобява сладостен!

И в случай че имате смесена към суха кожа, ще бъде съвсем невероятно да създадете идеалното платно за декор дьо тена без първо да овлажните! Това е първата стъпка от нашите грим трикове.

Изберете вярната основа

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Наистина можете да прикриете процеса на стареене и да изглеждате години по-млади с грим, само че би трябвало деликатно да избирате продуктите си. Например пудрата за лице, когато се употребява вярно и спестовно, може да бъде фантастична съществена съставна част за грим.Въпреки това, без значение от вида на кожата ви, прекалено много пудра може фактически да ви състари! Точно по този начин, тя може да подчертае фините линии и бръчки, вместо да помогне за прикриването им, тъй че е най-добре да употребявате пудра спестовно – върху вашата t-зона или като идеалното средство за бързо промяна.

Фон дьо тените с транспарантно до леко покритие и блестящо покритие ще бъдат най-хубавият ви избор, изключително за по-възрастна кожа или тези, които се тормозят от фини линии и бръчки. Течните основи са по-добри от матовите, също по този начин се уверете, че основата е дефинирана с хидратиращи съставки. Тези грим трикове ще ви оказват помощ да изглеждате по-млади.

Използвайте добър коректор за под очите за мигновено покачване на очите

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

е друга невероятна съществена част от вашия боеприпас за хубост, която може трагично да промени външния ви тип. Използван вярно, коректорът може да озари изтощения загар, да прикрие всички петна, да скрие тъмните кръгове под очите и да изглеждате със светли очи за секунди! Ето за какво, с цел да скриете тези тъмни кръгове и подпухнали изтощени очи, които могат да ни накарат да изглеждаме и да се усещаме всяка парченце от нашата възраст, уверете се, че сте въоръжени с добър коректор!

Изберете колорит, който е по-светъл от естествения ви звук на кожата, защото това ще ви помогне да озарите зоната под очите. И за най-ярък резултат, нанесете вашия коректор във формата на „ V “ или извърнат триъгълник под окото си.

Плъзнете го непосредствено под окото, само че го спуснете до точка на бузата до ноздрата и запълнете цялата област.

Разбъркайте добре с дребна четка за грим и по-късно завършете с доста леко нанасяне на прахуляк, с цел да фиксирате коректора, тъй че да не се мачка. Тези грим трикове ще ви оказват помощ да изглеждате по-млади.

Нанесете малко бронзант

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Всички сме в търсене на този здравословен юношески искра, изключително през зимните месеци, когато той съвсем не съществува, само че нанасянето на значителни количества бронзант върху носа, брадичката, бузите и челото може да ускори фините линии и огромните пори, защото прахът потъва в тях.

Най-добрият (и най-ласкателният!) метод е да нанесете своя бронзант с четка за бронзиране по периметъра на лицето си във формата на число три. Започнете от челото си покрай слепоочията и направете цикъл надолу към върховете на скулите си, по-късно извийте на открито и още веднъж към челюстта. Тези грим трикове ще ви оказват помощ да постигнете стремежи резултат за подмладяване на лицето.

Озарете лицето си с хайлайтър

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Заедно с освежаването на тена ви и придаването на прелестен искра, хайлайтърът може да се употребява стратегически за покачване и контуриране на лицето ви, което го прави да наподобява по-младежки. Нанесете хайлайтър върху горната част на скулите. Използвайки тези грим трикове вие ще постигнете задачата си за подмладяване.

Винаги използвайте руж

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Само няколко плъзгания руж освен ще прибавят цвят и дълбочина на бузите ви, само че могат да създадат целия ви загар да наподобява по-здрав, а кожата ви по-млада. Добавя спомагателен искра, който бронзантът и хайлайтърът просто не могат да имитират.

Просто се уверете, че го нанасяте вярно – използвайте четка за руж и повдигнете цвета нагоре към слепоочието от ябълката на бузата. Това е от тези грим трикове, с които ще накарате лицето ви да заблести.

Поддържайте грима на очите елементарен

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

С придвижване на възрастта нашият колаген и еластин понижават и кожата към изящната ни зона към очите има наклонност да изтънява и стартира да увисва. Тежките или увиснали клепачи могат да създадат очите да наподобяват изтощени, тъй че желаете да запазите грима на очите лек, само че също по този начин да създадете илюзията за дълбочина на клепачите.

За да извършите това ви предлагаме да употребявате следните грим трикове:

Изчеткайте светлокафяви сенки в гънките на клепачите си и прибавете твърда ярко блестяща сянка към вътрешните ъгли на очите си.

Осветете очите с очна линия с водна линия

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Инвестирането във водна ще промени играта за изтощените очи. Всичко, което би трябвало да извършите, е да очертаете долната водна линия за незабавен резултат на необятно отворени очи. Обещаваме ви, че си коства парите, защото едно плъзгане в действителност ще сътвори по-ярки, по-млади очи. Тези грим трикове с тази очна линия ще подчертаят лицето ви.

Винаги използвайте серпантина

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Не е загадка, че красивите мигли ви карат да изглеждате 10 пъти по-красиви и по-млади! Извийте миглите си (С вярно извиване, миглите ще наподобяват по-дълги, по-плътни и по-плътни) и постоянно нанасяйте серпантина, като вършиме това, очите ще наподобяват по-големи и по-будни, нещо, което е синоним на младост! Тези грим трикове ще ви оказват помощ да се подмладите.

Плътни вежди

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Точно както косата на главите ни може да изтънее с възрастта, по този начин и веждите ни! Работата е там, че веждите ви могат изцяло да трансформират метода, по който наподобява лицето ви, а по-плътните, добре завършени вежди ще прибавят неотложно измерение и ще ви оказват помощ да изваете лицето, правейки ви да изглеждате по-млади и по-будни!

Всъщност попълването на веждите от горната част на веждите и удължаването им придава на очите по-младежки тип. Просто се уверете, че не препълвате предната част на веждите си! Тази област би трябвало да има мека коса, която минава в по-голяма компактност. Ако препълните тази област, можете да извършите веждите си да наподобяват прекомерно груби. Използвайте тези грим трикове, с цел да се подмладите с няколко години.

Подчертайте устните си

 грим трикове Грим трикове, които смъкват 10 години от лицето фотография: pinterest

Моливът за устни може да наподобява като сложен артикул за гримиране, само че експертите споделят, че той може да се овладее елементарно, в случай че знаете от кое място да започнете. Тайната на прецизното нанасяне на молив за устни е да се уверите, че нюансът на молива е допустимо най-близо до цвета на устните ви. След като сте намерили обичания си колорит, първо очертайте устните си с молив и по-късно завършете външния тип на устните ви с емайл и ярко червило.

Поставете продукта върху молива за устни и по-късно използвайте емайл или ярко червило от горната страна, с цел да извършите устните да наподобяват по-плътни и мигновено да са по-млади.Винаги добавяйте поп цвят към лицето си! С придвижване на възрастта устните ни стават по-сухи и по-тънки.

Използвайки тези грим трикове вашето лице ще се подмлади най-малко с 10 години. Защото знаем, че грижата за лицето е в действителност значима част от живота ни. Използвайте вашите гримове рационално и ще видите резултата.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР