Треньорът на Левски Георги Тодоров говори след контролата с Витоша

...
Треньорът на Левски Георги Тодоров говори след контролата с Витоша
Коментари Харесай

Георги Тодоров: Трябват ни играчи, които да можем да продадем в следващите години

Треньорът на Левски Георги Тодоров приказва след контролата с Витоша (Бистрица), приключила без победител - 1:1. Попадението за " сините " осъществя най-новото попълнение Борислав Цонев в последната минута от дузпа.

Наставникът изясни за какво звездата Валери Божинов не взе присъединяване в инспекцията. Той сподели, че задачата на мача е била да види хората, които упражняват с тима, само че нямат контракт - Атанас Курдов, Алекс Петков и Клаудиу Тавареш, тъй че да бъде взето решение за бъдещето им. Тодоров обаче отхвърли да разгласи от кого е останал удовлетворен и от кого не. Треньорът на Левски чака още попълнения в отбора си.

" Целта на срещата беше да видя хората, които упражняват с нас и да преценим дали ще са в положение да оказват помощ, да надградят тима. В този смисъл останах удовлетворен. В идващите дни ще разберете за кои става въпрос. Няма да разясня от кого съм останал удовлетворен и от кого не. Днес беше напълно различен мач. Аз си гледах хората, които упражняваха с нас и трябваше да вземем решение за тяхното бъдеще “, стартира Георги Тодоров.

„ В средата на терена Боби Цонев ще помогне доста. Още един човек в средата и ще изглеждаме напълно друго. Надявам се това да е още един Цонев (б.р. - засяга Радослав Цонев). При всички случаи може Насиру Мохамед да е потребен за нас. Старае се, мисля, че може най-малко да е конкуренция ", сподели треньорът на Левски.

„ Валери Божинов в четвъртък получи лека травма, която не му даде опция да вземе присъединяване. Има изискване от притежателя да смъкна килограми, остава му още малко, с цел да го извърши. Неговият проблем е, че в Италия доста са работили във фитнеса, натрупал е мускулатура. Много се старае, само че му е мъчно още. Като смъкна килограмите, нещата ще се възстановяват “, сподели Тодоров за Божинов.

„ Повечето от футболистите са били при мен в юношеските отбори. Те са наши фрагменти. За хората от школата ни името Левски е доста значимо “, акцентира той.

„ Имаме потребност от още футболисти във всички линии. Днес в някаква степен ще си решим проблемите. Искаме да вземем футболисти, които могат в идващите години да бъдат продадени, с цел да може в случай че Левски не е добре финансово, да генерира средства. Млади играчи е най-хубавото. Предлагаха ми един бек на 30 години, в този момент може да ни свърши работа, само че в бъдеще… “, разяснява Тодоров.

„ Винаги съм бил оптимист, другояче нямаше да се захвана. Хората не ни дават задоволително време. Много е мъчно. Аз съм и реалист. Преди известно време благодарих на хората от клуба, тъй като в случай че не бяхме взели тези футболисти, щяхме да изглеждаме по-зле. Момчетата не са играли толкоз неприятно в мачовете до момента, липсваше водач вътре на терена. Когато ни вкарат гол, тимът незабавно навежда главите. Срещу Монтана вкарахме първи и нещата бяха напълно разнообразни “, сподели експертът.

„ Стайн Спиерингс е при фамилията си. Оставихме му малко по-голяма отмора. Тома Даске има проблеми след мача с Монтана. На първата подготовка получи мускулна контузия. Другата седмица Стайн стартира тренировки. За Робърта и Славчев би трябвало да питате доктора. Славчев би трябвало да е 100% подготвен, с цел да е потребен. Робърта има неприятна травма на пръста, може да го боли 1-2 месеца и аз съм имал. Трябва и темперамент “, продължи Тодоров.

„ Жалко, че с Ната по този начин стана, аз доста го харесвах, само че не зависи от нас “, сподели треньорът на Левски във връзка разминаването сред " сините " с Уесли Ната, който Царско село продаде на ФК Рига (Латвия).
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР