Треньорът на Лацио Маурицио Сари разкри любопитни факти около отказа

...
Треньорът на Лацио Маурицио Сари разкри любопитни факти около отказа
Коментари Харесай

Маурицио Сари разкри любопитни факти около Кристиано Роналдо

Треньорът на Лацио Маурицио Сари разкри любопитни обстоятелства към отхвърли на Кристиано Роналдо да играе централен нападател в Ювентус - проблем, който наподобява още веднъж избухва в Манчестър Юнайтед през този сезон. Португалският национал изненадващо не е в състава за дербито на Манчестър против Сити, което провокира голям брой спекулации в британските медии.

След като Лацио победи Каляри с 3:0 в Серия А, Sky Sport Italia помоли Сари да разкрие повече за слуховете към проблематичните им взаимоотношения с Роналдо, които бяха припомнени през последните дни.

„ Кристиано означи повече голове в Серия А през сезона си с мен, в сравнение с с всеки различен. Той беше подготвен да играе централен нападател в няколко мача, когато имахме проблеми, само че не му хареса доста концепцията да го прави постоянно “, означи Сари.

„ Роналдо вкара 35-40 гола, започвайки от флангова позиция, тъй че за него да играе нападател беше съвсем неуместна молба. Разбираемо е”, довърши тематиката италианският експерт.

37-годишният португалец изигра 46 спортни мача под управлението на Сари в Ювентус и означи 37 пъти, добавяйки още осем асистенции. 31 от головете на португалеца бяха в Серия А.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР