Амбър Смит си партнира с Националния алианс за предотвратяване на

...
Амбър Смит си партнира с Националния алианс за предотвратяване на
Коментари Харесай

Съпругата на Грейнджър Смит, Амбър Смит, си партнира с организация за предотвратяване на удавяне, за да повиши осведомеността

Амбър Смит си партнира с Националния алианс за попречване на удавянето (NDPA), основана в Калифорния организация с нестопанска цел, на летните месеци, с цел да подтикват диалозите и осведомеността по отношение на сигурността на водата и предотвратяването на удавяне.

На 4 юни 2019 година Амбър Смит и нейният брачен партньор, кънтри певицата Грейнджър Смит, претърпяха най-лошото за родители призрачен сън, когато 3-годишният им наследник, Ривър, се промъкна през оградата към басейна на фамилния им дом и се удави.

След два мъчителни дни в болничното заведение, прекарани в вяра и молитва за позитивни отговори от лекарите по отношение на детето им положение, двойката реши да подари органите на Ривър, когато разбра, че пълноценният живот няма да е вероятен.

Ривър Кели Смит беше единствено на 3 години, когато се удави в фамилния басейн. (Семейство Смит)

„ Беше безшумно и беше бързо и имаше други хора на открито и никой не чу нищо, никой не видя нищо “, сподели Смит пред Fox News Digita...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР