Не съм си представял такава енергия и любов от хората.

...
Не съм си представял такава енергия и любов от хората.
Коментари Харесай

Влади Зомбори спечели 12 сезон на „Като две капки вода“

„ Не съм си представял такава сила и обич от хората. Благодаря от сърце на всички! “ показа спечелилият, минути откакто получи наградата за най-хубав подражател в дванадесетия сезон на формата. Той получи и огромната премия чисто нов автомобил.
Прочетете още
Тази вечер по време на грандиозния край на шоуто осемте звездни участници от сезон 12 излязоха за последно на сцената на най-хубавото шоу за фалшификати в зала „ Арена София “ пред повече от 10 000 души, с цел да се борят за любовта на феновете, които ще дефинират огромния победител. За купата „ Най-добър подражател “ финалистите избраха сами своите облици. Освен за благосклонностите и любовта на феновете те ще се борят за чисто нов автомобил.

Във финалната борба за наградата „ Най-добър подражател “ преимущество с по две точки имат първите петима в класирането - Владимир Зомбори, Наско от Б.Т.Р., Християна Лоизу, Иво Аръков и Елена Атанасова.

Влади Михайлов, Рафи и Етиен Леви откриха блестящия театър с едно от емблематичните части на дуета Дони и Момчил „ Ближи си сладоледа “, основано по време на студентските им години. Любопитен факт за песента е, че клипът към нея е сниман при минусови температури, назад на горещото лятно въодушевление, което носи.



Продуцентът на шоуто за преобразявания Маги Халваджиян приветства публиката в препълнената зала „ Арена София “. „ Вярвам, че както сме се събрали тук, с цел да се забавляваме дружно, по този начин можем да сме дружно в живота и да превърнем България в едно по-прекрасно място за живеене. Голямото шоу желае огромна зала, а това ще бъде един доста друг край. Вие всички тук сте номер 1! “, показа той.



Не по-малко впечатляваща бе появяването на журито и водещите на „ Капките “. Геро и Любо Киров подвигнаха публиката на крайници с паметното парче „ Има ли цветя “, чийто римейк, дело на Moreno и Любо Киров, се трансформира в суперхит през 2023 година

Веселин Маринов и Рачков взривиха сцената с непредвидения си дует и майсторското осъществяване на мега шлагера на обичания реализатор на генерации българи „ Малка жълта рокля “.
Първа от участниците на сцената излезе ослепителната Джулиана Гани в облика на ексцентричната звезда с трагична орис Ейми Уайнхаус - един от огромните музикални гении, изгубили живота си едвам на 27 години. Джулиана избра да извърши хитовата й автобиографична ария Rehab, с която разчувства мощно публиката и журито. „ Това е форматът, който ме извади от зоната на комфорт. Ейми е доста друга на сцената и в живота, по тази причина избрах тъкмо нея. Оставам с прелестни усеща от присъединяване си в шоуто. “
„ Нямам думи, грубо ти се получи! “, отсече Фънки.

„ Ти носиш голям гений, отлично Джулка! “, показа Хилда Казасян.
Поп фолк фурията Мария разгорещи пристрастеностите в зала „ Арена София “ като влезе в обувките на богинята на балканската музика с безчет концерти по целия свят Цеца Величкович и изпя хитовото парче „ Забранени град “.
„ Ще ми липсва магията на „ Капките “, които нямат аналог. За нашия род тя е най-успялата и положителната. Песента е персонална изповед, която намирам в себе си. Искам да я дам на себе си и на публиката! “, безапелационна бе Мария. " Обичам ви! За мен беше чест! "

„ Беше неотразима, настръхнах! “, даде оценката си Фънки.

„ Мария, беше доста мощно твоето осъществяване! С присъединяване ти в „ Капките “ ти сподели, че можеш да пееш всичко! “, добави Веско Маринов.

Панайот Панайотов се преобрази в един от пионерите на рокендрола, авторитетния американски артист и музикант Рой Орбисън и извърши най-големия му хит – песента от емблематичния филм „ Хубава жена “, в който вземат участие Ричард Гиър и Джулия Робъртс. За първи път Oh, Pretty Woman е записана през 1964 година и три седмици оглавява Billboard Hot 100. Песента се изкачва преди всичко в класациите на всички страни по света. Още същата година са продадени 7 милиона копия.

„ Избрах песента неслучайно. Всяка жена носи в себе си магичност и взех решение да я посветя на всички дами! Това е и обичаната ария на брачната половинка ми “, показа най-опитният участник в сезон 12 на " Капките ".

„ Впечатлена съм от вас, господин Панайотов, с цялата съвестност и отношение към всеки облик. Поздравявам ви за цялото присъединяване и метода ви! “, даде оценката си Хилда Казасян.

„ Пожелавам си да имам силата, която има той на тази възраст. Той се завърна на сцената на огромния шоубизнес в България “, добави Любо Киров.
Актрисата Елена Атанасова бе неузнаваема в облика на нежната половинка от дуета Елица и Стунджи, чиято ария „ Вода “ донесе пето място на България в влиятелния музикален конкурс „ Евровизия “ през 2007 година В облика на Стунджи на сцената до нея излезе Ники Станоев.
„ Цялото предаване се прави с доста обич. Ще запомня трепета преди да изляза на сцената. Тази ария носи голям прочувствен заряд за мен! “

„ През целия сезон вложи доста внимание към детайла, а с тази сила през днешния ден се почувствах на същинска „ Евровизия “, показа Хилда.
Иво Аръков избра да извърши един от най-големите шлагери известната американска тайфа от Лас Вегас Imagine Dragons Believer, основала три от най-хубавите рок песни на десетилетието съгласно Billboard – Believer, Thunder и Radioactive.
„ Боря се най-много за сърцата на феновете “, сподели артистът пред Геро преди да излезе на сцената в облика на вокала на групата Дан Рейнолдс.

„ Вярвам в позитивната сила и имам вяра, че по-доброто за всички нас следва. Вярвайте и вие! Вярвам в чудесата и благодаря на всички! “
В напреднала бременност Християна Лоизу излезе облечена в обичайната родопска носия и извиси глас като българската национална певица Валя Балканска. С доста възприятие тя изпя песента „ Излел е Дельо бунтовник “, включена през 1977 година в Златната плоча на „ Вояджър ” и изпратена с американските галактически апарати „ Вояджър 1 ” и „ Вояджър 2 ” като обръщение от Земята до далечния космос.
„ Капките “ ми помогнаха да се преоткрия като човек и като актьор. Избрах Валя Балканска, тъй като песента доста ме завладя от първия път, в който я чух. “ 
„ Цялото ви присъединяване беше доста мощно, а довечера беше апогея на Вашия гений “, даде оценката си Веско Маринов.
Рокаджията Наско от Б.Т.Р. избра едно от обичаните части на почитателите на твърдия тон Fear of the Dark на една от най-успешните международни хевиметъл групи Iron Maiden и нападна сцената в обувките на хеви метъл иконата Брус Дикинсън.

„ За мен беше чест и привилегия да вземам участие в 12 сезон на „ Капките “. Всички облици, които ми се паднаха, бяха огромни звезди. Крайно време е да се върна към моя метод на пеене с парчето на Iron Maiden. “

„ Самият факт, че продуцентите съумяха да те привлекат за присъединяване, е привилегия. “, показа Веско Маринов. 
Феноменално надареният артист Владимир Зомбори подвигна публиката на крайници с невероятното осъществяване на песента на легендата Фреди Меркюри The Show Must Go On, записана в болничното му легло, само че предваваща цялата сила, която носи в сърцето си до финален мирис.
„ Много хора не знаеха, че ме има, а към този момент от ден на ден любознание демонстрират към мен като създател. Избрах тази ария като обръщение, към екипа и сътрудниците ми. Защото ние си тръгваме даже метафорично, само че шоуто остава! “

„ С голямото ми почитание към всички, само че мисля, че ти ще спечелиш довечера “, показа Любо Киров.

„ Хареса ми отношението ти и това, че ти излъчваше Фреди! “, добави Фънки.



След като феновете на NOVA дадоха своя глас 4 от участниците продължиха напред към огромния край – Християна, Наско, Зомбори и Иво Аръков.

„ Тази вечер написахме история. Никога до момента телевизионно предаване не е предавано онлайн пред 11 хиляди души. Това е магията на малкия екран. Благодаря на хората, които оставиха сърцето си в този сезон. Благодаря и на журито и на водещите. Лудостта на Геро и Рачков прави шоуто толкоз велико “, показа продуцентът Маги Халваджиян, предава Нова.
 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР