Треньорът на Астана - Станимир Стоилов коментира предстоящия реванш със

...
Треньорът на Астана - Станимир Стоилов коментира предстоящия реванш със
Коментари Харесай

Стоилов: Не сме Барса, че да бием с по 5:0

Треньорът на Астана - Станимир Стоилов разяснява идния реванш със Селтик от плейофите на Шампионската лига. Тимът на българина падна с 0:5 в първия мач, а Мъри сподели, че няма по какъв начин Астана да повтори чудото на Барселона (победа с 6:1 след загуба с 0:4) и да продължи напред.

"Селтик на 99 % ще се класира за груповата фаза в Шампионската лига. Нашите шансове по никакъв начин не са огромни, само че всичко може да се случи. Трябва да бъдем реалисти и да кажем, че Селтик продължава напред. Целта ни е да играем добре вкъщи. Селтик може и да премине през груповата фаза, само че първо би трябвало да забележим кои ще бъдат техните противници. Смятам, че на следващия ден ще се получи прекрасен мач и ще създадем всичко, с цел да спечелим. Със сигурност не желаеме да загубим. Ще се опитаме да се представим по-добре спрямо предходната седмица.

Ние не можем да вършим сходни неща, а Барселона може. Загубата с 0:5 в първия мач може да даде мотивация на нашия тим. Подготвихме се добре и желая да изиграем добър дуел ", сподели още българският експерт.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР