Транспортният министър Росен Желязков заяви, че темата за "Апартаментгейт" не

...
Транспортният министър Росен Желязков заяви, че темата за "Апартаментгейт" не
Коментари Харесай

Росен Желязков: Всеки казус от ''Апартаментгейт'' е различен

Транспортният министър Росен Желязков съобщи, че тематиката за "Апартаментгейт " не е в едно измерение и всеки проблем е друг. Той изясни в телевизионно изявление, че стандартите важат за всички, изключително, когато обществото доближи лимита на приемливост. Желязков акцентира, че на инспекции би трябвало да подлежат освен хората във властта.

За неговите сътрудници, които си подадоха оставките и дали счита, че има разминаване сред морална и етична норма, той акцентира, че към всеки има положително служебно и професионално отношение. Що се отнася до думите на Манолев, "че няма такова нещо като негова позиция на транспортен министър, на нея е имало доста и ще има доста други заемащи ", Желязков посочи, че предлагането към него е пристигнало откакто Манолев се е отказал от поста, а самият Желязков не е желал, не е и очаквал да стане транспортен министър.

По- рано, подалият оставка Александър Манолев изясни, "името ми се забърка в измислени кавги, тъй като пречех на някой да заемат поста министър на превоза ".

Миналата година Александър Манолев бе номиниран за поста на транспортния министър, откакто Ивайло Московски подаде оставка. Манолев е заместник-министър на стопанска система. Той е работил в региона на маркетинга и е заемал позиции на приблизително и висше управническо равнище в редица компании.

Назначен за заместник-министър на туризма във второто държавно управление с министър-председател Бойко Борисов.

Източник: banker.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР