Този, който иска изтощаване на противника и последователни избори, е

...
Този, който иска изтощаване на противника и последователни избори, е
Коментари Харесай

Борисов бил този, който иска избори наесен, уверени в ПП/ДБ

" Този, който желае изтощение на съперника и поредни избори, е Борисов . Ако ГЕРБ са първа политическа мощ - тогава ще има избори наесен. " Това съобщи водачът на ДСБ ген. Атанас Атанасов в студиото на Нова телевизия. Коалицията ПП/ДБ ще подходи отговорно, " ще бъдем диалогични, ще водим договаряния, само че без корупционерите ", съобщи още Атанасов. И Кирил Петков, съпредседател на Политическа партия, удостовери, че не може да се приказва за партньорство с ГЕРБ. Петков отхвърли да има подобен вероятен сюжет.

" Мисля, че няма сюжет, в който да има равновесие. Ние ще бъдем първа политическа мощ. Ние сме единствените, които се сплотяваме ", сподели той и разгласи, че и двете огромни аграрни обединения се причисляват към обединяването. Припомняме, че ЦИК отхвърли обаче регистрацията, поради изпускане на крайния период, заради което  обжалването на решението става невероятно. Кирил Петков уточни, че към този момент 100 организации са подписали тяхната " Книга на идеята ", а към обединението им са се включили още 6 обединения .

Петков е убеден , че обединението ПП/ДБ ще е първа политическа мощ, ще сформира държавно управление, а пък " ще бъде доста скъпо за всеки, който не я поддържа ". С тази поръчка Кирил Петков анонсира, че обединението няма желание да търси авансово поддръжка на друга политическа партия.

" Имаме нова политическа мощ с искания да получи първото място , да приключи политическата рецесия и служебната корист с власт ", съобщи и Атанас Атанасов. По тематиката за напрежението при реденето на листите Петков и Атанасов откроиха единодействието в обединението с обстоятелството, че двамата ще водят листата в 23 МИР - Петков на първо, Атанасов на второ място, само че " и двамата са водачи ". 

Двамата разясниха и  в няколко ТЕЦ-а у нас. " Топлоелектрическа централа " Брикел " ни сподели още веднъж, че имаме огромен проблем с правосъдната система. Не е обикновено единствено да разчитаме на Европрокуратурата за схемите в енергетиката и на американското държавно управление да ни демонстрира, че 8 от най-корумпираните хора в Европа са у нас, а българската прокуратура единствено да стои там като безмълвен очевидец. Не може да разчитаме единствено на външните сили. Време е да сменим този модел ", безапелационен бе Петков.

Приоритети на новата коалиция са Шенген, влизане в еврозоната и здравна промяна . " С тази положителна стратегия, имам вяра, че ще сме първи.
 17 партии и 7 обединения се записаха за вота през април
17 партии и 7 обединения се записаха за вота през април

Предизборната акция стартита на 3 март
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР