Украинският президент Володимир Зеленски започна среща с държавния секретар на

...
Украинският президент Володимир Зеленски започна среща с държавния секретар на
Коментари Харесай

Зеленски към Блинкън: Харков се нуждае от ПВО

Украинският президент Володимир Зеленски стартира среща с държавния секретар на Съединени американски щати Антъни Блинкен,, оповестява Би Би Си.

Преди началото на договарянията президентът на Украйна сподели, че на украинската войска все още най-много не доближават средства за противовъздушна защита , които са изключително нужни в Харковска област.

Според Ройтерс Зеленски е декларирал, че са нужни най-малко две спомагателни батареи за противовъздушна защита , с цел да се отбрани районът.

Secretary of State Antony Blinken has arrived in Kyiv!????????????????
— Maria Drutska???????? (@maria_drutska)
Според кореспондента на Би Би Си в Киев Зеленски също по този начин е подчертал, че е настъпил " сложен интервал " за украинските бойци и благодари на Блинкен за. " Голяма признателност от украинския към американския народ за това ", сподели президентът на Украйна.

Той добави, че в този момент е извънредно значимо да се получат оръжията от Съединени американски щати допустимо най-бързо.

В отговор Блинкен означи, че украинските сили са изправени пред " предизвикателни времена " на фронта, само че добави, че американската помощ е " на път ".
 Британският министър на защитата чака мъчно лято за Украйна
Британският министър на защитата чака мъчно лято за Украйна

Той е уверен, че Киев ще устои на съветската експанзия

Говорителят на Държавния департамент на Съединени американски щати Матю Милър сподели в изказване, че Блинкен ще " разиска актуализации на бойното поле, въздействието на новата военна и икономическа помощ от Съединени американски щати, дълготрайни задължения за сигурност и други задължения, както и настоящата работа за подсилване на икономическото възобновяване на Украйна ".

Съединените щати в петък оповестиха последния си принос към военните старания на Украйна под формата на

Белият дом съобщи в понеделник, че прави " всичко " допустимо, с цел да изпрати оръжия в Украйна, с цел да се бори против съветската сухопътна атака в североизточната Харковска област.
 Буданов: Ситуацията се приближава до сериозна
Буданов: Ситуацията се приближава до сериозна

Той позволява съветско нахлуване към Суми
Източник: news.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР