Това заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков "Чухме късно

...
Това заяви министърът на вътрешните работи Бойко Рашков "Чухме късно
Коментари Харесай

Бойко Рашков: Събират се доказателства за образуване на досъдебно производство

Това съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков

"Чухме късно през днешния ден мнението на прокуратурата. Прокуратурата прави заключения за изхода от произвеждане, на което преди малко е сложено началото. Производство, по което не е имало време да се съберат доказателства, тъй като е провеждана инспекция, която има за цел да се съберат вероятно задоволително данни, с цел да може да се реши дали да се образува досъдебно произвеждане ". Това съобщи министърът на вътрешните работи Бойко Рашков по време на брифинг в Министерския съвет, съобщи

"По тази инспекция са събран сведения в това число от намиращия се в Дубай Васил Крумов Божков, саморъчно подписани от него. Никой не твърди, че тези сведения имат процесуалното качество на показания на очевидец, тъй като действието не е осъществено по реда в Наказателно-процесуален кодекс. Това може да стане единствено откакто към този момент се образува досъдебно произвеждане ", изясни министърът.

По думите му на процедура през вчерашния ден е стартирано такова.

"Вместо прокуратурата да съобщи пред цялото общество, че тя ще предприеме това деяние, тя се постара да разгласи на всички, че виждате ли Министерството на вътрешните работи не е направило нищо. Не е било умело да предприеме обикновени проверовъчни дейности ", посочи Рашков.
Източник: dunavmost.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР