Това правителство е много опасно. С политиката си то засилва

...
Това правителство е много опасно. С политиката си то засилва
Коментари Харесай

Йордан Цонев каза вариантите. Програмен кабинет или избори

Това държавно управление е доста рисково. С политиката си то ускорява антиевропейските и антинатовските настроения в страната, то оказва помощ на Путин. Това съобщи зам.-председателят на Движение за права и свободи Йордан Цонев в изявление за Нова тв.

Конституционно е допустимо да има ново държавно управление в този парламент, само че политическото ми мнение е, че това доста мъчно може да стане, съвсем е химера, разяснява Цонев и съобщи, че несъгласията сред партиите в ръководещата коалиция не са преодолени.

Слушам Българска социалистическа партия приказват за пай програмен кабинет със същото болшинство. Но и този кабинет бе програмен, имаше 180 страници стратегия. Правиха стратегия в един мол, нищо от нея не се извърши, сподели Цонев.

Ние, Движение за права и свободи, поредно сме съпротива на това държавно управление от първия му ден. Второ – ръководителят на Движение за права и свободи Мустафа Карадайъ още май месец сподели, че изходът за страната са предварителни избори, напомни зам.-председателят на Движение за права и свободи. Той съобщи, че не е вярна тезата, съгласно която в случай че в този момент се отиде на предварителни избори, страната ще бъде хвърлена в безпорядък.

Защото не беше правилно и предходната година. Същите, хора, които в този момент ни споделят, че ще хвърлим страната в безпорядък, ни накараха три пъти да вървим на избори в случай,че имаше пандемична рецесия, която е по-силна от войната. Ние им казвахме направете кабинет, а на тях им трябваше време да промотират двамата служебни министри, разяснява депутатът.

Очаквайте детайлности!
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР