Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия

...
Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия
Коментари Харесай

В Слънчев бряг изпратиха бъдещите кадри в туризма от Випуск 2024

Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия отрасъл

Гимназията по туризъм „ Иван Вазов “ в Слънчев бряг изпрати своите зрелостници. Сред тях са бъдещи бармани, хотелиери и представители на туристическия отрасъл. В двора на учебното заведение се събраха разчувствани учители и възпитаници, с цел да приветстват следващото потомство експерти, ученици на едно от първите  учебни заведения с туристически профил в България.

Много пъти възпитаниците на школото са доказвали своите благоприятни условия. И тази година те се върнаха с влиятелна премия от Националното съревнование по специалности в к.к. Златни пясъци. Ученичката Мария Чакърова от 11. клас се класира на влиятелното второ място в Националното съревнование по специалности за най-хубав млад барман от общо 14 участници. В категорията най-хубав млад хотелиер присъединяване взе и зрелостникът Жеко Белчев. Въпреки огромната конкуренция, участниците показаха почтено своята гимназия и община Несебър.
 Ученичката Мария Чакърова от 11. клас се класира на влиятелното второ място в Националното съревнование по специалности за най-хубав млад барман  Мария, Жеко и техните ръководители
 
Източник: flagman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР