Това изявление на президента е изключително закъсняло или може би

...
Това изявление на президента е изключително закъсняло или може би
Коментари Харесай

Атанас Атанасов: Изявлението на президента е изключително закъсняло

Това изказване на президента е извънредно закъсняло или може би е доста прибързано предвид на президентските избори, сподели в студиото на " Още от деня " съпредседателят на " Демократична България " Атанас Атанасов.

 Атанас Атанасов, съпредседател на " Демократична България ": Още през октомври месец 2017 година, когато ние създавахме " Демократична България " като политическа опция на това политическо статукво, тогава направихме разбор на властта на ръководството на Борисов и аз ще се разреша единствено няколко маркера - ние тогава казахме, че има тотално обезличаване на Републиката и на нейните институции от властта и преди всичко Българският парламент е върховен орган на държавна власт. Той е най-малкото, което не се почита от Борисов.
По думите му министър-председателят не участва в Народното събрание, когато " би трябвало да има лични промени в държавното управление и когато има избор на съмнение ".
Атанас Атанасов, съпредседател на " Демократична България ": Властта е окомплектована от некомпетентни хора, които знаят да козируват и да извършват без да мислят. Монополизация има на избрани значими браншове от стопанската система, което води до очистване на икономическата конкуренция.

Според Атанасов " страната се ръководи посредством следена корупция ". Сега новият основен прокурор прави поръчки, че ще се бори - да забележим, сподели той.
Източник: bnt.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР