Образите от международната организирана престъпност се телепортират в България от

...
Образите от международната организирана престъпност се телепортират в България от
Коментари Харесай

Образите от международната организирана престъпност се телепортират в България от различни точки на света

Образите от интернационалната проведена престъпност се телепортират в България от разнообразни точки на света. Това написа във Facebook Миролюба Бенатова в коментар по отношение на новината от по-рано сутринта, че Евелина Банев-Брендо се е предал самичък.

SafeNews публикува целия текст без редакторска интервенция:

У ДОМА И СТЕНИТЕ ПОМАГАТ
Образите от интернационалната проведена престъпност се телепортират в България от разнообразни точки на света. Брендо е следващият. Явява се с бургаски юрист пред портите на Софийския затвор. Сигурно е стигнал до Бургас по море, откакто за последно беше засечен в Украйна. Всичко е под надзор. В България е най-сигурно. Въпреки че пандизът никак не е първокласен, е предпочетен пред румънските и италианските, където го чакат общо 30 години наказване за наркотрафик. Тук е наказан на 6 за пране на пари. Иска и другите да ги лежи вкъщи. Досега всичко му се получава, да забележим дали и този ход е изчислен добре.

Образите от интернационалната проведена престъпност се телепортират в България от разнообразни точки на света 24.06.24 13:49 Експерт уточни, кои са най-хубавите и най-лошите коли? 24.06.24 13:36 Храните, които би трябвало да ядете, с цел да сте здрави 24.06.24 13:25 Идентифицирани са бойците, атакували синагоги и църкви в Дагестан 24.06.24 12:59 Прокуратурата: 6 години затвор за Брендо, под непоколебим режим 24.06.24 12:57

Позицията в този коментар отразява персоналното мнение на създателя и може да се разграничава от тази на SafeNews

Софийски градски съд заяви, че Евелин Банев-Брендо влиза в пандиза за период от 6 години при първичен непоколебим режим в затвор. С присъдата съдът е зачел и приспаднал предварителното задържане на наказания.

Още вести четете в: Коментари За още настоящи вести: Последвайте ни в Гугъл News
Източник: safenews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР