Тодор Скримов може да пропусне предстоящото световно първенство по волейбол.

...
Тодор Скримов може да пропусне предстоящото световно първенство по волейбол.
Коментари Харесай

Тодор Скримов под въпрос за световното първенство по волейбол

Тодор Скримов може да пропусне идното международно състезание по волейбол. Това разкри селекционерът Николай Желязков след контролите със Сърбия. Желязков въпреки всичко има вяра, че положението на Скримов ще е такова, че да му разреши да помогне в шампионата на планетата.

" Имах опцията да употребявам всички състезатели като се изключи Тодор Скримов. Той има проблем с крайници и ще му се направи ядрено-магнитен резонанс. Дано контузията не е тежка и Тошко да взе участие на международното състезание ", съобщи Желязков.

Националният тим на България по волейбол за мъже загуби един мач и приключи наедно във втори против Сърбия. Срещите бяха част от подготовката за международното състезание в Полша и Словения, което започва на 26 август.

„ Бяха доста значими и потребни мачове ", разяснява Николай Желязков.

" Отстъпваме в осъществяването на начален удар и това беше главната причина да загубим първия дуел. Доста сме упражнявали този детайл и в оставащото до международното състезание време ще продължим да го усъвършенстваме. Има неточност и неточност. Когато я вършим при първи начален удар, тежи доста. Сърбите вършиха един-два аса и по-късно бъркаха. Разбирам, че има такива моменти. В тези мачове по този начин се получи. Ако гледаме играта като цяло, превъзхождахме противника в доста детайли. Затова и у мен има огромна доза оптимизъм. Тренирахме доста съществено в Самоков и съм удовлетворен от всички. Като цяло играта ни беше добра ", сподели още Желязков.

От понеделник националите ще се готвят в зала „ Христо Ботев “ и по този начин ще е до заминаването за Полша. В събота следва двустранна подготовка с отбора на Канада. А в идващите два дни - 21 и 22 август, ще играем 2 контроли против този противник.

По обявата работи: Кръстина Иванова
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР