Тези протести показаха израстването на гражданското общество. Според мен вече

...
Тези протести показаха израстването на гражданското общество. Според мен вече
Коментари Харесай

Нидал Алгафари и Настимир Ананиев в спор за протестите

" Тези митинги демонстрираха израстването на гражданското общество. Според мен към този момент политиците, които ще идват на власт, ще би трябвало да се преценяват с това, което се случва, това което желаят жителите, защото прагът им на толерантност беше доближат и от тук нататък без значение кой и по какъв метод ръководи, по кое време ще са изборите също, обществото ще реагира доста бурно на всяка една неправда и неправда, сподели политикът Настимир Ананиев в " Денят стартира с Георги Любенов ".

По думите му в митингите се е присъединил " целият набор - имаме ляво, имаме дясно, имаме център, имаме партийни, имаме безпартийни, имаме безусловно всякакво посланичество ". Ананиев означи, че съгласно социолозите 67% от обществото поддържа митингите.

Не забравяйте, че гневът на хората не зависи от какъв брой хора са на улицата, означи Ананиев.

По думите му митингът е постигнал нещо, тъй като " виждате какво се случва в този момент с Европейските отчети, през вчерашния ден видяхме и какво сподели президентът на Европейски Съюз, макар че ГЕРБ се пробваха да го сменят, както се случи с прокуратурата, когато излезе, че надали не те са свикали комисията ЛИБЕ, а трябваше да излиза председателката и да опровергае, че не е тъкмо в този момент ".

" Стига се до едни такива гръмки думи като " Велико национално заседание ", Априлското въстание не го назоваваме " велико национално ", та в този момент извинявайте това, съобщи режисьорът Нидал Алгафари.

Той показа, че неговите визии за живота не са като на хората, които излизат на митингите.

" Аз не мога да отида нито да превземам кръстовища, нито мога да въздържам хората в столицата по някакъв метод ", сподели Алгафари.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР