Принцесата на Уелс направи емоционално завръщане пред публиката, когато поздрави

...
Принцесата на Уелс направи емоционално завръщане пред публиката, когато поздрави
Коментари Харесай

Кейт Мидълтън направи сладко кимване на принц Луис при първото си публично излизане след шока от рак

Принцесата на Уелс направи прочувствено завръщане пред публиката, когато поздрави тълпите и направи сладко кимване на принц Луис на днешното Trooping the Color гала.

42-годишната Кейт сияеше, до момента в който махаше на големите тълпи с трите си деца принц Джордж, принцеса Шарлот и принц Луи. Семейството се наслаждения на разходка с карета от Бъкингамския замък до парада на конната армия, с цел да гледа военния театър, преди Кейт да се появи на балкона на Бъкингамския замък до брачна половинка си принц Уилям, до момента в който двамата разговаряха въодушевено.

Принцесата беше зашеметена в бяла и тъмносиня рокля от Jenny Packham, цялостна с шапка с необятна външна страна Philip Treacy и светеща брошка на ирландската армия, само че тя наподобява направи прочувствено кимване на третото си минимум дете принц Луис с един открояващ се аксесоар, който носеше на днешния церемониал.

Кейт носеше набор от обеци от 18-каратово жълто злато със седем звънчета, украсени с диаманти, въодушевени от цветните стъбла на карфи...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР