Тежка катастрофа затвори движението по магистрала Хемус. Това съобщиха от

...
Тежка катастрофа затвори движението по магистрала Хемус. Това съобщиха от
Коментари Харесай

СТИГА, БЕ! Меле с патрулка затвори Хемус

Тежка злополука затвори придвижването по автомагистрала " Хемус ". Това оповестиха от Агенция " Пътна инфраструктура " (АПИ). " Временно придвижването по Автомагистрала " Хемус " в региона на Енево, при км 366, е лимитирано в двете направления заради ПТП с тежкотоварен автомобил.

Обходният маршрут е през пътен възел " Невша " до път I-2 и пътен възел " Каспичан " и Автомагистрала " Хемус " в посока София  и назад, в посока Варна ", прецизираха от АПИ.

Трафикът се контролира от " Пътна полиция ".

Междувременно стана ясно, че камионът е блъснал полицейски патрулен автомобил на автомагистралата. Инцидентът е станал в региона на аутобана край Нови пазар, оповестиха от Областната дирекция на Министерство на вътрешните работи в Шумен

Произшествието се разминало единствено с материали вреди. При случая няма потърпевши.

Служителите на реда се отзовали на сигнал за злополука. Докато патрул от районното ръководство в Нови пазар отработвал леко пътнотранспортно произшествие сред две коли, водачът на идващ се тежкотоварен автомобил не видял, че има трудности на пътя, реагирал късно, не можал да спре в точния момент и блъснал в задната част полицейската кола. 

Тестът за алкохол на лидера на камиона е негативен, показват още от полицията.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР