Технологичните милиардери Илон Мъск и Марк Закърбърг са абсолютно сериозни

...
Технологичните милиардери Илон Мъск и Марк Закърбърг са абсолютно сериозни
Коментари Харесай

Боят на всички векове! Мъск и Закърбърг чакат 1 милиард за юмруците си

Технологичните милиардери Илон Мъск и Марк Закърбърг са безусловно съществени в желанията си да се бият в клетка и да премерят сили в Октагона, а почитателите ще би трябвало да си платят, в случай че желаят да гледат.

Президентът на UFC Дейна Уайт съобщи пред TMZ Sports, че е приказвал и с двамата милиардери по отношение на разногласието им в обществените медии от тази седмица, при който Закърбърг одобри предизвикването за “мач в клетката ”, отправено в Мъск в Twitter.
-->
“Марк Закърбърг се свърза с мен пръв и ме попита дали желанията на Мъск са съществени? ”, споделя Уайт. Когато промоутърът се свързал с Мъск, основният изпълнителен шеф на Tesla му дал отговор, че е “напълно сериозен. ”

Уайт споделя, че към този момент е “в ранен стадий ” от планирането на мач, само че не се поколеба да укрепи вълнението, което чака, че възможната борба ще сътвори.

“Това ще бъде най-голямата борба в историята на света - по-голяма от всичко, което е правено до момента, ” съобщи Уайт. Тя би счупила всички върхове за платената телевизионна услуга pay-per-view, съгласно него.

Двамата ръководители на софтуерни компании са имали пререкания и в предишното като предизвикването за военен мач пристигна след появилата се информация, че компанията на Закърбърг Meta работи по основаването на съперник на Twitter.

Ще се бият ли Илон Мъск и Марк Закърбърг?

Стандартната цена на pay-per-view за UFC е 80 $, до момента в който Уайт споделя, че би таксувал феновете със 100 $ за мача сред Мъск и Закърбърг.

Предишното най-голямо pay-per-view събитие бе боксовият мач сред Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър през 2017 година, когато приходите, съгласно Уайт, са били над 600 млн. $.

Смята се, че Мейуедър е получил 275 млн. $ след успеха си, до момента в който Макгрегър си е тръгнал с 85 млн. $.

Мач сред Мъск и Закърбърг, които заемат първото и десетото място, респективно, в класацията на най-богатите хора в света, с общо положение в размер на 340 милиарда $, би сложил нов връх с лекост, съгласно Уайт.

“Мисля, че приходите ще са три пъти по-големи спрямо тези от мача сред Мейуедър и Макгрегър. Няма ограничаване на резултата, който сходен мач може да реализира ”, споделя Уайт.

Мъск и Закърбърг надали обаче разчитат на мача, с цел да усилят персоналното си благосъстояние. Предложението на Уайт е всеки от тях да се бие в интерес на благотворителна организация по собствен избор.

“Не мисля, че някой от двамата има потребност от тези пари, само че те биха набрали стотици милиони долари за щедрост ”, добавя той.

Уайт е отказал да предвижда по кое време може да се реализира мачът, само че споделя, че е подготвен да го провежда.

“Ако двамата имат съществени планове, аз провеждам мачове, които хората желаят да гледат, ” споделя той. “С това си изкарвам прехраната ”, заключи Уайт.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР