Пешеходец премина най-натовареното кръстовище в Пловдив по най-безумния начин, видя

...
</TD
>Пешеходец премина най-натовареното кръстовище в Пловдив по най-безумния начин, видя
Коментари Харесай

Опасната тенденция продължава: Смъртоносно и по диагонал

Пешеходец мина най-натовареното кръстовище в Пловдив по най-безумния метод, видя Plovdiv24.bg . Възрастният мъж с побелели коси несъмнено знае по какъв начин тъкмо би трябвало да пресече, само че все пак реши да го направи по най-погрешния метод.

Става въпрос за кръстовището на Аграрния университет, което е едно от най-трудните за прекосяване и от всички участници в придвижването - водачи на коли, пешеходци, колоездачи. Тъй като е едно от най-сложните откъм транспортна позиция кръстовища, а потоците на придвижването идват от всички направления, е належащо да се изчака за прекосяване.

Явно обаче на въпросния възрастен човек не му се чака и реши не просто да премине на алено, освен от място, на което няма никаква начертана пешеходна пътека, само че и диагонално. Късмет е, че в този миг колите се бяха изтеглили и не идваше нова вълна и той въпреки всичко мина без последици.

И различен път Plovdiv24.bg и неразумни действия от. От позиция на, които стават в града в последно време, както и съществено натоварения трафик, Ви и даже и е значимо да стигнете живи и здрави.

А ние се надяваме пътната полиция в Пловдив да се задейства по-сериозно и да стартира да глобява според наредбите сходно рисковото и погрешно секване.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР